Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Aby do przodu dziennik by Adam Domazer

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Aby do przodu dziennik by Adam Domazer

Postprzez Diablo 88 » 9 Kwiecień 2011, o 17:00

No coz,za rok sie napewno uda.:) Wazniejsze jest zdrowie.Te walizki naprawde strasznie chujowe,mogli jeszcze dluzsze je dojebac.widac ze organizacja kiepska.Niema sie czym przejmowac,i tak jesteś wygrany!Powodzenia w dalszych sukcesach! Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 9 Kwiecień 2011, o 17:16

Adam i tak jesteś wielki, za rok się uda:) masz już pewne obeznanie jak to wygląda:)
    co do organizacji, totalne dno... kur*** przecież to wygląda jak zawody szkolne a nie eliminacje do kadry!! ;/
    jak tu się skupić, gdzie pod nogami się ciągle plączą, stoją obok boisz się, że kogoś pierdzielniesz... porażka
    dla Ciebie Adam wielkie brawa:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez qlimax-_ » 9 Kwiecień 2011, o 18:10

Co to wgl jest ku**a.Organizacja jak po ch***u.Typ se stoi kolo Ciebie i nic z tego sobie nie robi,ze podchodzisz do konkurencji.I jeszcze zadnego namiotu dla zawodnikow tak jak wspomniales.Walizki to mogli jeszcze wieksze dac.Jeszcze eliminacje rozgrywane na dworze przy takiej pogodzie.Rozumie jezeli bylo by cieplo ale chyba organizatorzy(o ile idzie ich tak nazwac) widzieli jaka pogoda panuje na dworze.Dno totalne ;/

Nic za rok bedzie lepiej.
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Postprzez Michał » 9 Kwiecień 2011, o 18:29

to byla jakias pipidówa a nie eliminacje.
    Mlody jestes, za rok pokazesz klase.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez dazid_18 » 9 Kwiecień 2011, o 19:04

Nic nie nie stalo byles tam pierwszy raz,za rok pokazesz klase i to wiem na 100%,sam to wiem po sobie.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Postprzez Markiz » 9 Kwiecień 2011, o 19:24

to miały być eliminacje ? przecież to wygląda jak trafnie ktoś określił pipiduwa i tandeta
    organizator się ośmieszył ! wstyd! wstyd wstyd !

chłopie nie przejmuj się jak w takich warunkach te zawody będą rozgrywane to lepiej brać udział w lokalnych strongmenach organizacją na łeb bija to co widziałem przed chwilą!
    młody jestes i jeszcze dużo przed tobą!

na filmie widać jak jakiś nie rozgarniety stoi jak wół i nawet się nie ruszy jak podchodzisz do podejscią ! atmosfera po h.ju

to już ja organizowałem w lepszych warunkach zawody- był namiocik napoje, po zawodach w restauracji dla wszystkich obiady z kilku dań, kawka ciasto herbatka itd....:)
    adam widziałeś i sam je organizowałem nikt mi nie pomagał-dzieki dla kajaka za przywiezienie sprzętu !

29maja będą w giżycku ...z czego wiem to po zawodach seminarium treningowo-dietetyczne przy ognisku-grilu z napojami.....atmosfera super
    Markiz
    Sierżant

Pochwały: 6
    Miasto: Łomża
    Data urodzenia: 18 01 1980

Postprzez Menik » 9 Kwiecień 2011, o 19:28

dajcie spokój, co to boisko szkolne ? Tak jak napisał Oliver żadnych taśm zabezpieczających, brak wyznaczonego toru i walizki metrowe. z wypychaniem sie trochę pośpieszyłeś, ale bez rozgrzania mięśni nie mogło być inaczej. Można by rzec, wkońcu to Polska czego innego oczekiwać
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez rafimoc » 9 Kwiecień 2011, o 19:47

kurwa tak jak mowiles mi przez tel jak wiejskie zawody - lol straszne...

ale! ta twoja noge musimy znaczaco wzmocnic! belke miales tuz pod kolanem zab4ranie lekkie ale wstawanie bardzo mozolne...

w walizkach malo wytrzymaly czworoboczny to tez daje mi pewne wskazowki - wiec szykuj sie na dobry plan!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Oliver » 9 Kwiecień 2011, o 20:50

Rafał, Adam myśli poważnie o StrongManach tak?
    nie byłoby dobrym rozwiązaniem zaopatrzyć się w sprzęt i trenować także od razu pod
    te konkurencje? ciężarowcy nie trenują też w ten sposób? jak Adam wspomniał, nie był on kompletnie
    przygotowany na te walizki, uchwyt mu nie pasował, także czegoś tu brakuje?
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 9 Kwiecień 2011, o 22:31

brakowalo rozgrzewki z winy organizatorow. nogi kuleja trzeba im poteznego bodzca odpocznij adas tydzien i ruszymy na spokojnie czyms ciekawym
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość