Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.
Moderator: Michał Bodzioch
przez Frozen » 11 Kwiecień 2011, o 13:32
Ja bym nie polecał gryfu z zakręcanymi końcami, mam łamany z zakręcanymi to się do du... nadaje podczas podnoszenia się poluźnia ;/
-
Frozen
- Sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 3
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez per2 » 11 Kwiecień 2011, o 14:23
serio?? ale cos mi sie zdaje, ze te z zaciskami to tez sa nie zbyt mocne (te tanie typy)!! to moze 2 nakrętki stosować na 1 strone? A jaka długość najlepsza?
-
per2
- Szeregowy
-
- Miasto: Łapy
- Data urodzenia: 23 01 1995
przez qlimax-_ » 11 Kwiecień 2011, o 15:36
Jak doporzadku zakrecisz to trzyma.
180cm to taka optymalna
Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
-
qlimax-_
- Chorąży
-
- Miejscowość: Polska
- Miasto: M-ce
-
przez per2 » 11 Kwiecień 2011, o 16:26
no to mam przed sobą wybór, albo
http://www.marbo-sport.pl/marbo-home-ze ... ojaki.html lub cos z keltona. Jednak jak patrzyłem w ****** do 350 zł nie ma ławki ze stojakami i ze skosem ;/. jeżeli ktoś ma to niech poda stronke. a wy co byście wybrali?? czy opłaca się kupować gryf na allegro czy jechac przy okazji do auchan (widzialem za 80 zł)
-
per2
- Szeregowy
-
przez Frozen » 11 Kwiecień 2011, o 16:30
Mam i zaciskami i nie narzekam na nie
Nie wiem kupuj wedle uznania
-
Frozen
- Sierżant sztabowy
-
przez Frozen » 11 Kwiecień 2011, o 16:45
Nie mam pojęcia nigdy nie ćwiczyłem na sprzęcie tej firmy, ale nie wygląda ona za masywnie
-
Frozen
- Sierżant sztabowy
-
przez per2 » 11 Kwiecień 2011, o 17:58
Frozen a ty jaką ławkę proponujesz?
-
per2
- Szeregowy
-
przez qlimax-_ » 11 Kwiecień 2011, o 18:02
No to zle Ci sie wydaje.Lawka normalnie stoi stabilnie.Ja Cie do zakupu tej lawki nie namawiam zebys potem nie narzekal.Ja Ci tylko doradzilem.
Gryfow w hipemarketach nie kupuj.Nie wiadomo jaki maja one maks ciezar.Za ta cene kupisz na allegro dobry gryf co wytrzyma z 120-150kg.Te 150kg moze przesadzilem ale te 130kg powinno jeszcze sztangi nie wyginac.
Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
-
qlimax-_
- Chorąży
-
- Miejscowość: Polska
- Miasto: M-ce
-
przez Oliver » 11 Kwiecień 2011, o 18:08
ławka wbrew pozorom w miarę stabilna, na starej siłowni taka była z identycznymi stojakami:)
stojaki pierwsza klasa nic się nie bujają, dobre są:)
Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
-
Oliver
- Generał brygady
-
- Pochwały: 42
Wróć do Sprzęt do siłowni
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość