przez rafimoc » 12 Kwiecień 2011, o 16:29
Ale to nei powód żeby kogoś obrażać. Wyzywac go od c... i tak dalej.
to nie, ale to ze zaczal sie wywyzszac kiedy pierwszy wyciagnalem reke w celu porozumienia - kiedy zalogowalem sie na tamtym forum jak mial prolemy z rdzeniem - to juz tak;] bo mialem dobre zamiary i jak na ironie - pisalem mu o wzmocnieniu rdzenia nieuzywajac pasa treningowego to mnie wysmial, powiedzial ze ciemnogrod;] po miesiacu,dwoch pojawil sie temat,ktory zreszta zywcem skopiowali : obalamy dogmaty trenngu silowego autor: Knife, gdzie bylo rowniez napisane o zaniechaniu pasa trenngowego - micus to przezytal,zastosowal i roblem zniknal - kiedy ja mu to mowilem to to wysmial - pozniej samemu to stosujac, to jak mozna powidziec ze to nie debil?:) z tymi przysiaami atg na suwnicy bd zapewne podobnie jak sie obudzi z reka w nocniku:) zeby bylo smieszniej: mi przepowiadal wozek inwalidzki a jemu cs strzelilo w grzbecie na 100kg w przysiadach;] bo postanowil se rozciagac przed przysiadami - lol:) parodia.
kumasz juz?
NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!
indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW