Markiz napisał:zawody bez sprzętu heh bo tam często chłopy silniejsze są , czysta siła nie tam jakis sprzęt który kasy kosztuje a nie każdego stać na niego ot cali mistrzowie
fajnie powiedziane
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Markiz napisał:zawody bez sprzętu heh bo tam często chłopy silniejsze są , czysta siła nie tam jakis sprzęt który kasy kosztuje a nie każdego stać na niego ot cali mistrzowie
Domazer napisał:No i właśnie wróciłem z treningu...
pierwsze uwagi... braki w technice w przysiadzie przednim, braki w sumo ...
Power clean - 60.70.90.100.110.120 kg x 8 120 kg było dobrane na styk.. nie ciężko, nie lekko. zrobiłem osiem i ok.. czułem prostownik, lecz nie był spięty i dało sie wykonać kolejne ćwiczenia
Przysiad przedni - 70. 90.100.110.130 x 8. sztanga uciekała mi z obojczyków, braki w uchwycie, robiłem pełne ruchy.. uda i prostownik odczułem było ok
MC sumo - 80.120.140.160.180.200 kg x 8. równiez ost. ciężar dobrany tak ze nie bylo ciezko nie bylo lekko. zrobiłem osiem i na tym koniec. czułem jakas tam satysfakcje gdyz nigdy tego nie robilem.
Porecze - 10.20.30 i przy 30 pękła mi spiączka w pasie.. no ale ciezar smieszny, delikatnie poszlo
Drazek - waga ciała 3 serie po 8 i kosmos..biceps plecy... spiete..równiez banan na twarzy
kosmetyka:
gilotyna na plaskiej: delikatnie, wczuwka i dokładne ruchy... 115 kg i pieczenie całej klatki baaanan na ryjku :d
Superset na lapy - biceps stojac przy scianie 45 kg x 12 zalatwil mnie. peeelne spiete buly..powolne ruchy, wszystko dopiete wraz w superserii sciagania podchwytem . idealna pompa... to czego dlugo nie mialem
Unoszenie bokiem - 12.5 kg ... na kazda z rak. smiech..smiech na sali, ciezar malutki ..a bary spompowane ...
rotatory... 10 kg na kazda z rak.. pompa kolosalna..
Jestem strasznie zaskoczony tym planem.. ułożony idealnie pod moje potrzeby.
także nikomu innemu nie polecam by go stosował, no chyba ze jest mną
Wielkie dzięki Raff.. Twoja wiedza z każdym dniem przeraża mnie ..szacun!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość