Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez Oliver » 13 Kwiecień 2011, o 16:35

Dalsza część służąca wymiganiu się:) potwierdzasz tylko to, że jesteś pozerem,
    a jedyną jaką wiedzę posiadasz do teoria przeczytana w książkach i internecie,
    a co lepsze sądzę, że jesteś manipulantem typu Aponax-a z konkurencyjnego forum, który zrobił wszystkich w balona:)
    jestem ciekaw jedynie kiedy to wyjdzie na jaw:) nie wiem czym są spowodowane również te błędy, ale albo
    zdenerwowaniem przed monitorem albo brakiem umiejętności pisania na klawiaturze spowodowanej wiekiem:)
    bardziej mi pasuje to pierwsze z racji, że wyrazy zaczynasz powtarzać "robić mi się robić" ale to tylko pojedynczy przykład,
    obserwuje to już od pewnego czasu, pozdrawiam Cię Kwachu serdecznie, póki co tyle znaczysz ile Ci napisałem powyżej:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Kwachu » 13 Kwiecień 2011, o 16:46

Chłopie jakie zdenerwowanie czym, siedzę teraz pije sobie kawkę i co jedno wasz post gęba mi się cieszy.

Czyli to ze posiadam wiedzę to źle, przepraszam postaram się obniżyć to niższego poziomu, najlepiej twojego.

Ja znam swoja wartość i to co ty min piszesz w żaden sposób mi nic nie umniejsza, zresztą takich jak ty znam już kilku ludzi, nic nie wiedzą w temacie a będą się kłócić. Zresztą jaki to temat, zwykła prowokacja :)

Aponax-a - nie znam także możesz moja osobę(zaznaczając ze nic o mnie nie wiesz) dalej porównywać do niego :). Ja Ciebie nie oceniam bo Cię nie znam, wiec po co miał bym to robić, zresztą to świadczy o niskim poziomie kultury.

TO JUŻ MÓJ OSTATNI POST W TYM TEMACIE PROWOKACYJNYM.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez rafimoc » 13 Kwiecień 2011, o 16:52

Amen. I dosc pieprzenia glupot.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Oliver » 13 Kwiecień 2011, o 17:00

już nie śmiecę Rafał, po prostu chciałem coś sobie wyjaśnić z Kwaszkiem:)
    co do Ciebie Kwachu jesteś pozer i hipokryta oceniając mnie tak wcześniej;)
    pozdrawiam:*
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 14 Kwiecień 2011, o 22:07

Musze to napisac....po prostu musze bo szlag mnie trafia jak widze takie z dupy wziete rady..

UWAGA! Plan FBW wedlug Micka:

"ja bym proponował: nogi-klatka-barki-tricepsy-bicepsy-plecy"

Zmeczyc zginacz ramienia, zeby potem kurwa zrobic grzbiet... to w jego stylu - pomachac rozowymi hantlami i pozniej sie bujac na forum jak tandetna chinska marionetka na gumie...przeczytalem caly ten temat od deski do deski - nie wchodzilem na tamto forum od 3dni, ale jak to zobaczylem to po prostu mi rece opadly... jakby tego bylo malo : userzy gaga01 (nie wiem czy nie przekrecilem) i slon1234 (nie wiem czy nie przekrecilem) dali mu mnostwo argumentow! a teraz widze ze jebany debil zbanowal tego calego slonia a tego/tą gage zastraszyl... KRETYN I NIEMOTA W JEDNYM!!!!!!
    Swoja droga b.kulturalny ten slon i gaga ja bym nie wytrzymal i dawno tego pajaca zbluzgal za takie herezje i szerzenie mitow treningowych, po chuj on tam jest modem?? chyba nie dlatego ze ma wiedze? niech da w podpisie: "ja tu tylko sprzatam" bo tylko do tego sie nadaje... swoja droga to taki mod-hejt : nie uploaduje filmow zadnych na YT bo wie ze ma gowno do pokazania a na innych skacze... i wielki moderator. Pisze o tym w swoim dzienniku, zeby inni wiedzieli ze taka wiedza to SA MITY!!!!!! a debil niepotrafi zaargumentowac to musial zbanowac.. idz Pan w chuj z takim moderowaniem.

AA i jeszcze insynuacja: "Ps rafimocznik pożegnaj sie z uzytkownikami juz wylatujesz za dubel konto papa! "

Kurwa, idiota nawet nie smie pojac ze taka wiedza jest ogolniedostepna i nie tylko ja tepie takie mity treningowe!! Poza tym jak juz wczesniej wspominalem nie wytrzymalbym z tą niedorajdą konwersacji w spokoju....to jest wlasnie mod-hejt w dziale trening na e - gymie... BRAWO!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Frozen » 14 Kwiecień 2011, o 22:13

rafimoc napisał:Musze to napisac....po prostu musze bo szlag mnie trafia jak widze takie z dupy wziete rady..

UWAGA! Plan FBW wedlug Micka:

"ja bym proponował: nogi-klatka-barki-tricepsy-bicepsy-plecy"

Zmeczyc zginacz ramienia, zeby potem kurwa zrobic grzbiet... to w jego stylu - pomachac rozowymi hantlami i pozniej sie bujac na forum jak tandetna chinska marionetka na gumie...przeczytalem caly ten temat od deski do deski - nie wchodzilem na tamto forum od 3dni, ale jak to zobaczylem to po prostu mi rece opadly... jakby tego bylo malo : userzy gaga01 (nie wiem czy nie przekrecilem) i slon1234 (nie wiem czy nie przekrecilem) dali mu mnostwo argumentow! a teraz widze ze jebany debil zbanowal tego calego slonia a tego/tą gage zastraszyl... KRETYN I NIEMOTA W JEDNYM!!!!!!
    Swoja droga b.kulturalny ten slon i gaga ja bym nie wytrzymal i dawno tego pajaca zbluzgal za takie herezje i szerzenie mitow treningowych, po chuj on tam jest modem?? chyba nie dlatego ze ma wiedze? niech da w podpisie: "ja tu tylko sprzatam" bo tylko do tego sie nadaje... swoja droga to taki mod-hejt : nie uploaduje filmow zadnych na YT bo wie ze ma gowno do pokazania a na innych skacze... i wielki moderator. Pisze o tym w swoim dzienniku, zeby inni wiedzieli ze taka wiedza to SA MITY!!!!!! a debil niepotrafi zaargumentowac to musial zbanowac.. idz Pan w chuj z takim moderowaniem.

AA i jeszcze insynuacja: "Ps rafimocznik pożegnaj sie z uzytkownikami juz wylatujesz za dubel konto papa! "

Kurwa, idiota nawet nie smie pojac ze taka wiedza jest ogolniedostepna i nie tylko ja tepie takie mity treningowe!! Poza tym jak juz wczesniej wspominalem nie wytrzymalbym z tą niedorajdą konwersacji w spokoju....to jest wlasnie mod-hejt w dziale trening na e - gymie... BRAWO!!

Wiesz nie wszędzie jest prowadzona selekcja modów, gdzie nie gdzie biorą jak leci i z tego to wynika
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Postprzez Kwachu » 15 Kwiecień 2011, o 07:34

rafimoc - z tego co pamiętam to miałeś zakończyć już pisanie o Micku a dalej brniesz w swoja głupotę
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 15 Kwiecień 2011, o 07:37

neguje jego glupote.

Nie mam zamiaru przestawac w swoim dzienniku bede pisal to co uwazam za stosowne jest kretynem i otwarcie tak uwazam poza tym hejtuje. a Ty dalej go bron, po co sie wtracasz??

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 15 Kwiecień 2011, o 07:45

rafimoc napisał:alez moge;] wiec w mojej koncowej ocenie: osoba ktora sie nie nadaje na moderatora;] szkoda mi tylko ludzi,ktorym rozpisuje takie brednie

Chyba coś obiecywałeś !!!! kilka stron wcześniej.
    Ja go nie bronie porostu nie lubię takich zachowań, zresztą to negatywnie wpływa an obraz naszego forum :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 15 Kwiecień 2011, o 08:00

To nie byla obietnica a ironia.

"Ja go nie bronie porostu nie lubię takich zachowań, zresztą to negatywnie wpływa an obraz naszego forum :)"

Juz dawno sie odwrociles dupa od naszego forum, twierdzac ze jest slabe, krytykujac zewszad nie dajac nic od siebie - wiec odpowiadam: a ja nie lubie falszywych zachowan.

Poza tym: Twoj to spor?? wiesz o co poszlo??

Mod-hejt i tyle, niech zuopladuje troche filmow na YT - niech da podtwierdzenie swoich CHORYCH I ZAKLAMANYCH teorii, szczerze??

On mi wozka inwalidzkiego zyczyl wielokrotnie - wiec moja postawa jest nastepujaca:
    Niech on sie lamie, sam sie kontuzjuje od przysiadow ATG na suwnicy (nawiasem mowiac: debil juz jednak zmienil na sztange jak poczytal i najazdy i wszystko wokol co widac golym okiem w jego dzienniku) czy tam od swoich szrugsow gapiac sie w bok podczas cwiczenia i krecac wokol wlasnej osi - zastanawiajace jest to: ze posusuwal wszystkie filmy z YT - boi sie krytyki i teraz sobie hejtuje - tchorz i kretacz i taki ktos jest moderatorem?? wybacz.

Wiem, ze prawda boli - tak juz jest swiat ulozony.
    Znajdz mi argumenty dla ktorych taka osoba ma piastowac taka funkcje? wpada tam srednio-ogarniety user z S F D i zagina te wszystkie mity treningowe a biedny Micuś nie wie co odpisac bo mu sie morda zamyka w 1 sekundzie...

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość