Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez Kwachu » 15 Kwiecień 2011, o 08:12

rafimoc - mnie naprawdę nie interesuje co robią Micek czy tam inni użytkownicy, ja mam swoje życie i sam za nie decyduje.

Kiedy to niby się odwróciłem dupa do forum. Dalej twierdzę że forum się cofa !!!
    Przestań opowiadać bzdury bo jak byłem modem to aktywnie pomagałem każdemu, zrezygnowałem to zaczęła się nagonka na mnie także nie dziw się że będę krytykował niektórych użytkowników za zachowanie nie na poziomie, ale to że ktoś próbuje powtarzam próbuje mnie gnoić na forum to wpływa tylko i wyłącznie na niekorzyść siebie i całego forum. Byłem modem nikomu nie dałem chyb nawet ostrzeżenia, zawsze starałem się pisać na poziomie bez chamstwa, niestety widzę że niektórzy użytkownicy i moderatorzy mają z tym ogromne problemy.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Diablo 88 » 15 Kwiecień 2011, o 09:31

Ale jajca tutaj sie dzieja,chwile czlowiek niezaglada i juz takie newsy :) Co do tego planu FBW to naprawde bardzo ciekawa kolejnosc heheeh :D
    Co do Kwacha to naprawde niema co sie wtrącać,Rafal robi swoje,jak ten koles obrzuca go błotem na innym forum to Raf odda mu tutaj...

Co do twojego modowania to dales mi ostrzezenie (pisemne) ale dales :) malo tego przeniosles bardzo fajny temat, ktory zalozylem... odnośnie Sex-Kulturystyka -tabela kaloryczna i uznales go za syf. Jak takie rzeczy są dla Ciebie syfem to.... no przepraszam Kwach :lol:
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez rafimoc » 15 Kwiecień 2011, o 12:39

Nie wazny jest ten Micek. Moderator-hejter. Kazde szanujace sie forum ma moderatora od treningu, ktory uploaduje filmy na YT a on tylko szczekac morda potrafi bo wie ze nie ma nic ciekawego do pokazania no chyba ze damskie ciezary...ale tak - to jest wlasnie kulturystyka - to jest chuj nie kulturystyka, kazdy kulturysta ktory cos znaczy - troche dzwiga. Coleman,Warren,Greene z polskiego podworka: Maszewski, Szyderski dawniej Daszkiewicz a on pierdoli o rzekomym mind-muscle w martwym ciagu czy przysiadzie...sezon.

15.04.2011 - HA

Przysiad wykroczny ze sztanga z przodu
    20kgx4
    40kgx2
    60kgx1
    70kgx1
    80kgx1
    90kgx1
    100kgx1
    110kgx1
    120kg 8x2 (poprzednio: 115kg 10x2)

MC stojac na 3 podstawkach:
    60kgx1
    80kgx1
    90kgx1
    100kgx1
    110kgx1
    120kgx1
    130kgx1
    140kgx1
    145kg 6x2
    135kgx7
    120kgx11
    110kgx18
    100kgx28!!!!!

Plaska z pauza:
    20kgx5
    40kgx1
    50kgx1
    60kgx1
    70kgx1
    80kgx1
    85kg 6x2
    75kg x7
    60kg x18
    50kgx 23

Kosmetyka:
    Unoszenie bokiem: 5,10,12,15kg x6 regres: 12kgx7,10kgx18,5kgx24
    Rotatory

PODSUMOWANIE:

Przysiad wykroczny.. pelna zwierzeca mobilizacja.. i seria za seria - lecimy twardo... bylo godnie!
    MC stojac na 3 podstawkach - te 145kg wazylo juz hmm w 6 serii a regres...ludzie..135kg szmatławo, 120kg - jak gryf, 110kg - jak pol gryfu a 100kg jak POWIETRZE!! odbilo mi troche, ale postanowilem ze w takich najciezszych cwiczeniach bede robil regres!! pozniej plaska z rozpedu tez pojechalem regresja... MASAKRA!!! ale pelna motywacja...zmeczony niesamowicie jestem... pompa to jest chuj przy tym i bol od pompy... WYMECZENIE CALEGO ORGANIZMU!!!! ledwo szedlem po tym martwym na 28powtorzen!! powiem tyle: jest godnie a bedzie jeszcze lepiej!!

SILA!!!

Udaje sie teraz na tygodniowe CR.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Domazer » 15 Kwiecień 2011, o 12:53

Jak to napisałes...
    jest godnie i to bardzo!!
    ...wzoruj się tylko na tych najlepszych...
    Awatar użytkownika
    Domazer
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 11
    Miasto: Lubawa
    Data urodzenia: 16 06 1991

Postprzez rafimoc » 15 Kwiecień 2011, o 23:01

Marek dobrze tlumaczy tam na e-srym...(ten od drazka)

Rocky jak jeszcze tu zagladasz lepiej rozparcelowac liczbe serii na wieksza za to kosztem powtorzen i zrobic samemu niz bawic sie w negatywy + wymuszone do niczego to nie prowadzi..
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 17 Kwiecień 2011, o 14:55

"pany wtajemniczone, to jak, rzucamy w gnoi rekawica zelazno-betonowa ze sie przewruca, czy zostawiamy gowno niech sobie lezy w kacie i smierdzi??(ci co powinni to wiedza ocb;p) "

Fallenek czekam na dissa, jaj nie masz ani do treningu ani do napisania czegos wprost.
    Wpierdalasz koksy jak mis miodek i ani nie dzwigasz ani wygladasz idz zrob z Mickiem super hardcorowy trening zamiast magnezji wez oczywiscie wazelinke ;] bo to nie Twoj spor a sie pchasz i probujesz cos uskuteczniac... dawaj ponagrywaj kolejny martwy ciag na smithcie (w rzeczywistosci dociag) i inne filmy gdzie 20s trenujesz 6 minut odpoczywasz... dalej kombinuj sobie z dietami po 50g wegli dziennie by po 2 tygodniach stwierdzic ze nie dasz rady...popisz sobie jeszcze inne frazesy by wpadl 15latek i Cie poparl calym sercem starego koksiarza bez wiedzy i bez odwagi - zwyklego tchorza ot co.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 18 Kwiecień 2011, o 07:32

http://www.youtube.com/user/KATMAIGT

Najnowsza projekcja od fallus ursusa:D
    Rzekomy diss....
    Tak,fallen we Wrocławiu nie ma takich hantli.... SĄ WIEKSZE!! a wlasciwie 1 skladany, na ktory najwiecej wejdzie 120kg ;] Rozumiem ze polruch po koksie na 60-tce to jest osiagniecie?? :D:D:D pieknie... na hantlu 55kg robilem 6razy i to w dodatku rok temu:D i ten Twoj wyciag rowniez 150kg widnieje w moich filmach... a Ty to zrobiles po koksie - zenada, zalosc i WSTYD!

http://www.youtube.com/watch?v=47cMcNgK1JI

Tu juz rozumiem byles na koksie?? zeby robic 60-tką wycisk w wykroku od czola:D:D:D to sie nazywa moc....wtedy jeszcze wlosy miales;] jak harry potter:D

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 18 Kwiecień 2011, o 08:55

nie skojarzyłem z harrym potterem, Ty to masz oko.xDD
    a co jest takiego w 60kg francuzie oburącz? bo ja nie wiem.xD
    zresztą najbardziej zabawny był tekst z tym, że się możesz zabić:D a zobaczyłem jak się męczy
    z uniesieniem tego hantla co go omało nie wgniótł w to spadłem z krzesła:D fallen może Ty trochę rozsądniej do tego podchodź bo
    sobie krzywdę zrobisz?:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 18 Kwiecień 2011, o 09:35

"haters gona hate "

Slowa Micka - czlowieka ktory kurwa nie ma ani 1 filmu na YT - mod-hate:)
    Ten gosc mnie rozwala:
    a) swoim brakiem wiedzy
    b) swoim chujowym treningiem
    c) swoimi chujowymi efektami
    d) swoimi radami - tak sobie doradzaja co najwyzej poczatkujacy na innych forach, a nie modzi...haha LOL:)

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Góral » 18 Kwiecień 2011, o 17:11

jak dla mnie pozer, który niema startu przy ludziach pokroju Rafała!
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość