Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Power Club | Bolt

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Power Club | Bolt

Postprzez Michał » 17 Kwiecień 2011, o 12:59

Kwachu z calym szacunkiem ale ekto musi dostac spory bodziec do rozrostu. Najlepszym rozwiazaniem jest do tego spory ciezar i krotki ale intensywny trening. Fakt zużyjesz wiecej ckal ale z racji tego ze trening krotki to zaraz posilisz sie i zadnych spadkow ani nic nie bedzie. Dzieki temu masz ostro pobudzone miesnie do rozrostu i podane "cegiełki" do rozrostu czy bialko itp
    Takie jest moje zdaniem. Pozdrawiam
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez b00lt » 17 Kwiecień 2011, o 13:14

Jak macie się kłócić to załóżcie sobie nowy temat;]
    Practic make perfect
    Awatar użytkownika
    b00lt
    Sierżant

Pochwały: 9
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 26 10 1993

Postprzez Michał » 17 Kwiecień 2011, o 13:16

nikt sie tutaj nie kloci. To po prostu wymiana spostrzezen. Ale spoko, mozemy przeniesc ta dyskusje do mojego dziennika :) Niech sie tam cos dzieje hehe :) pzdr
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 13:26

Michał napisał: Fakt zużyjesz wiecej ckal ale z racji tego ze trening krotki to zaraz posilisz sie i zadnych spadkow ani nic nie bedzie.

Ja jestem zdania że lepiej zrobić krótki trening po którym wychodzisz z niedosytem.
    Trening ma dać tylko bodziec i teraz regulujesz ten bodziec w zależności od mnóstwo czynników, jakie należy brać pod uwagę.

Michał napisał: Dzieki temu masz ostro pobudzone miesnie do rozrostu i podane "cegiełki" do rozrostu czy bialko itp.

tak pod warunkiem że z diety dostarczysz tych cegiełek, często gęsto właśnie tak bywa że koleś X trenuje ostro a kuleje podaż skł. odżywczych. Czyli gość Który zjada 2000kcal i ma szybka przemianę materii, nie może robić ciężkich treningów bo spali za dużo energii i w konsekwencji nie będzie na minusie, to ze wydzieli pewne hormony w większej ilości mało mu pomoże.

b00lt spox ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Michał » 17 Kwiecień 2011, o 13:29

Kwachu ale ja mowie o gosciu co ma podstawy wiedzy o diecie i podaz skl odzywczych jest taka jaka byc powinna w jego przypadku. Jak ktos tego nie potrafi ogarnac to lepiej sie nie brac za trening bo szkoda kasy na karnet.
    A nie lepiej zrobic krotki trening po ktorym dales nalezyty bodziec dla miesni a jednoczesnie o niedosycie nie ma mowy ?
    Przeniesmy ta rozmowe do mojego dziennika bo kolega bolt nie chce naszych postow u siebie w dzienniku :)
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 13:31

rafimoc napisał:"
    Idz zrob sobie 2 serie przysiadow - nie zmecz sie - nie daj wyraznego bodzca do wzrostu, slowem: poodpoczywaj zapchaj sie pozniej weglami,bialkiem,tluszczem - niech rosnie beben razem z obwodami - wypisz wymaluj 3 dniowy splitowiec.

Tak będzie jeśli będzie źle dopasowana dieta, tłumaczyłem już wielokrotnie jak się taką diete buduje, żeby nie zatrzymywać tłuszczu .

Trening ma dawać bodziec do wzrostu a regeneracja z dieta budować.
    .
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 13:34

Michał- dobra zakończmy już.

Jeśli jest odpowiednia podaż skł. Oraz odpowiednia regeneracja to dopasowujemy ja pod ciężki trening i można trenować, nie widzę przeciwwskazań, tylko przykład na koledze o którym pisałem wcześniej, słabo się żywi a dajecie mu trening mega ciężki.
    Chodzi mi o równowagę która musi być zachowana miedzy wszystkimi elementami.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 17 Kwiecień 2011, o 13:37

Kwachu przeniesmy do dziennika Michała - jak juz.

Tu odpisze jednym zdaniem: z autopsji wiem ze jak mialem juz dosyc ciezko to organizm sam wymuszał na mnie zebym wiecej jadl...i sobie nigdy nie zalowalem - wiec spoko, samoistniejaca: autoregulacja jak najbardziej przy FBW wystepuje.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez b00lt » 19 Kwiecień 2011, o 18:43

Poniedziałek:

KLATKA PIERSIOWA:

1. Wyciskanie sztangi na ławce 15x40, 12x45, 50x10, 8x55kg
    2. Wyciskanie sztangielek na ławce skośnej 15x26, 12x29, 10x31, 8x36kg
    3. Rozpiętki na ławce skośnej 15x16; 12x20,5; 10x20,5; 8x23,5kg

BICEPS:

1. Unoszenie sztangielek na ławeczce pochylonej 15x16, 12x18, 10x20, 8x26kg
    2. Unoszenie sztangi łamanej 15x23, 12x28, 10x33, 8x38kg
    3. Unoszenie sztangi na skośnej ławeczce 15x18, 12x19, 10x21; 8x25kg
    Practic make perfect
    Awatar użytkownika
    b00lt
    Sierżant

Postprzez b00lt » 21 Kwiecień 2011, o 12:08

Środa

BARKI

1. Wyciskanie sztangi przodem 14x20, 12x22, 10x26, 8x30kg
    2. Wyciskanie sztangi zza głowy siedząc 14x20, 12x21; 10x24; 8x28kg
    3. Wznoszenie ramion na boki ze sztangielkami w pochyle 14x12, 12x13, 10x15kg, 8x18kg

NOGI

Przysiady ze sztangą 10x30, 8x35, 8x45, 6x50kg
    Ćwiczenie na maszynie wypychanie maszyny 12x25kg, 10x30kg, 10x35, 8x40kg
    Practic make perfect
    Awatar użytkownika
    b00lt
    Sierżant

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość