Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • Martwy ciąg

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Martwy ciąg

Postprzez MassacraPower » 19 Kwiecień 2011, o 17:20

Siema, chciałbym od następnego treningu za 2 tyg na plecy zacząć robić MC, tyle że mam dosyć słaby gorset mięśniowy kręgosłupa (bardzo malo plywam, a mianowicie tylko czasem w lecie) Nigdy nie robiłem cwiczen tych trudniejszych jak wlasnie to. Z techniką nie będzie problemu, bo wujek mnie wyszkoli on jest dobry w te klocki(46 w lapie ma bez zadnych odzywek, supli sterydów). tylko chcialem sie zapytac czy ten MC mi wzmoci kręgosłup, a jaesli tak to jak go do tego przygotowac (niewiem zaczac od malych ciezarow?) a jesli nie to jakie cwiczenia to zrobia?

P.S. do wujka pojade dopiero po świętach to i mi powie swoje zdanie, ale chciałem się Was na początku też zapytać o wasze zdanie.
    MassacraPower
    Sierżant

Miasto: Jarosław
    Data urodzenia: 02 05 1996

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Martwy ciąg

Postprzez rafimoc » 19 Kwiecień 2011, o 17:30

od malych ciezarow, wieksza ilosc ruchow.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez MassacraPower » 19 Kwiecień 2011, o 17:39

Ook, dzięki :)
    MassacraPower
    Sierżant

Postprzez Zioło » 19 Kwiecień 2011, o 20:12

Jesteś w moim wieku, ja zacząłem MC z 0,5r. temu i jest git siła idzie w gorę jak perszing :D
    Na początku nawet od 20kg zaczynałem MC a teraz już od 40-50 ;]
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez MassacraPower » 19 Kwiecień 2011, o 20:57

I nic Ci nie strzyknęło nigdy w kręgosłupie? mi juz ze 2 razy tak, ale jak trenowalem kopniecie
    MassacraPower
    Sierżant

Postprzez MassacraPower » 19 Kwiecień 2011, o 20:59

Cwiczysz 18 miesiecy i wazysz o 1 kg wiecej ode mnie i masz w bicu o 1 wiecej ode mnie? Ja zaczynalem z 28 w bicu i od wagi 55 i dodam ze trenuje 2,5 mies. To z jakimi pomiarami ty zaczynales jesli mozna wiedziec? :p
    MassacraPower
    Sierżant

Postprzez rafimoc » 19 Kwiecień 2011, o 21:07

ziolo jak Ty sie odzywiasz ze po pol roku mc tylko 50kg?
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez MassacraPower » 19 Kwiecień 2011, o 21:12

jemu chyba chodzi o seryjki bo w profilu ma 90 kg
    MassacraPower
    Sierżant

Postprzez valdunn » 7 Grudzień 2021, o 05:03

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
    languagelaboratory.ruинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
    valdunn
    Marszałek

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 03 05 1984

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość