Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez rafimoc » 20 Kwiecień 2011, o 13:24

20.04.2011 - HA

Rozgrzewka ogolna

Cofka o 10kg po CR.

1. Zarzut + Wyciskopodrzut
    20kgx5
    40kgx2
    50kgx2
    60kgx2
    70kg 5x2
    regres: 50kgx15

2. Wioslo jednoracz hantlem w opadzie
    20kgx3
    30kgx3
    40kgx3
    50kgx3
    60kgx3
    70kgx3
    80kgx3
    85kg 2x3
    regres: 60kgx14

3. Drazek 4xP (2pow szeroko do klatki nachwyt, 2pow wasko do klatki nachwyt, 2 szeroko podchwyt, 2 wasko podchwyt)
    ww 1 seria
    ww +10kg 1 seria
    regres: ww 1seria + po 1pow dla kazdego z wariantow

KOSMETYKA:
    Gilotyna (wyjatkowo na smitcie - nigdy wiecej!!)
    20kgx5
    40kgx5
    50kgx5
    60kgx5
    70kgx5
    80kgx5
    regres: 70kgx12
    60kgx22

Drag curl:
    samym gryfem (20kg) 5serii po 8pow tempo 5010

Rozciaganie
    Rozgrzewka potreningowa (rozluznienie)

PODSUMOWANIE:

No wiec, Panowie cofka ciezarow...ale lekkie zdziwko zaliczylem przy zarzucie - usiadlem sobie w przysiadzie i z tej pozycji dzwigalem...TO NIC NIE WAZYLO!! ciagi z podstawki jednak - zajebista rzecz! na regresie to juz byla bardziej zadyszka niz silowka, bo po prostu sztanga lezala ja ją wynosilem na poziom barkow i od razu nad glowe - barkow nawet nie dotknela.. ruch: podloga - gora - powietrze...nie ma o czym mowic. Chcialem wchodzic na 90kg bo za lekka byla...ale plan jest plan i lepiej jak poczekam;) co sie odwlecze to nie uciecze.

Wioslo jednoracz - coz... przy 60kg spadl mi zacisk i cale obciazenie z jednej strony polecialo mi na palucha od stopy ;/ to mnie wnerwilo...wiec poszedlem 70kg i tym o to sposobem dojechalem do 85kg jednoracz i pozniej regres na 60-tce.

Drazek 4xP - niepotrzebnie robilem w sumie, nie bylo takiego na maxa powera - wiec bd robil zamiennie wioslo jednoracz/drazek z obciazeniem podchwyt (juz nie 4xP)

w kosmetyce gilotyna na smithcie - nigdy kur... wiecej!! powod jest prosty - nie czulem w fazie negatywnej tego pieknego pieczenia i bolu tylko NACIAGNIECIE - ewidentne NACIAGNIECIE BARKOW I PIERSIOWYCH - 1 stopien do kontuzji rotatorow!! zrobilem na 80-tce i dalem sobie spokoj... juz nawet na maxa spowalnialem faze negatywna tak do 5-7sekund, zeby zniwelowac to uczucie... nast razem bede czekal na sztange chocby i 8minut ale zrobie na sztandze.

Drag curl - OK
    I oczywiscie rotatory od 3kg do 12kg tempem 6060 w 7 seriach jakos - nie wiem nie liczylem..bo pozniej zrobilem jeszcze 2 regresywne.

SILA!!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 20 Kwiecień 2011, o 14:03

Musze cos napisac w dzienniku...

dostalem troche PW od osob z zapytaniem o diete itp odpisywalem zawsze ze nie trzymam, po czym oni mi wklejali swoje "diety" 3 kanapki z dzemem + szklanka mleka...itp itd - takie przyklady!

Wiec naprostuje to w 1 poscie: To ze pisze ze diety nie trzymam to nie znaczy ze sie tak odzywiam!! jem zdrowo i duzo - to podstawa w treningach na 3 kanapkach nie ma przyrostow ani silowych ani masowych... wiec odpowiadam: jesli w Waszym mniemaniu odzywiac sie zdrowo i duzo tzn trzymac diete to : TAK,TRZYMAM DIETE!

Nie odzywiam sie smieciowo i nie jem malo i Wam tez radze jak zamierzacie sie podejmowac FBW - szalenie istotna sprawa!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez robo815 » 21 Kwiecień 2011, o 20:29

Świetnie ale jak ludzie oglądają takie filmiki http://www.youtube.com/watch?v=GbLI8O6-2r0 (oczywiście wygłupy naszych kulturystów) i w to wierzą to co się dziwisz :).ZERO ŚCIEMY :) KANAPECZKI :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez Oliver » 21 Kwiecień 2011, o 20:38

a teraz Cie rafał opierdole bo mi mówiłeś aby gilotyny na 5 repsów nie robić:D a widzę Ty nie lepszy! xD
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 21 Kwiecień 2011, o 21:25

a zrobilem 5pow bo i tak braklo sil na wiecej - po prostu, a ciezary niewymagajace.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 22 Kwiecień 2011, o 17:39

22.04.2011 - HA

Rozgrzewka ogolna

Przysiad wykroczny
    20-100kg x2 + 110kg 5x2

MC stojac na 3 podstawkach:
    20-130kg x2 + 135kg 5x2/ regres: 120kgx14

WL z 2s pauza
    20-70kg x2 + 75kg 5x2/ regres: 50kgx20

Rotatory.

Rozciaganie
    Rozgrzewka potreningowa

PODSUMOWANIE:

Trening choc planowy to ch... owy, bo zapomnialem zarcia do pracy i 8h bylem o samej wodzie... wpadlem do chaty zszamalem szybko 2 talerze obiadu, zagryzlem warzywami i heja na trening... w domu niezauwazylem schowanej wody i opilem sie pepsi przed wyjsciem...pierwszy raz od 5 lat i NIGDY WIECEJ!! po tym syfie mnie troche brzuch bolal...przy MC to bylo czuc jak ja pier... poza tym beda zaledwie po 3 posilkach nie czulem tego powera w sobie, psychicznie wytrzymalem bo plan wykonany, ale fizycznie to nie to... Trening mizerny, mowi sie trudno.

Wszystkim zycze wesolych swiat i zeby te jaja wpompowaly w Was tyle BCAA ze w srode jak przyjdziecie to sztangi beda fruwac.

SILA!!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez dazid_18 » 22 Kwiecień 2011, o 19:49

Nawzajem,kto w srode ten w srode ja nie mam zamiaru przez swieta przetac cwiczyc.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Postprzez Menik » 22 Kwiecień 2011, o 21:03

dazid tylko pozazdrościc nie kazdy ma dostep do sprzetu w swieta :)
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez dazid_18 » 23 Kwiecień 2011, o 09:51

Nom ja mam swoja silke.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Postprzez robo815 » 23 Kwiecień 2011, o 12:06

W środę ja już będe we wtorek :) .Na wzajem :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość