przez rafimoc » 20 Kwiecień 2011, o 13:24
20.04.2011 - HA
Rozgrzewka ogolna
Cofka o 10kg po CR.
1. Zarzut + Wyciskopodrzut
20kgx5
40kgx2
50kgx2
60kgx2
70kg 5x2
regres: 50kgx15
2. Wioslo jednoracz hantlem w opadzie
20kgx3
30kgx3
40kgx3
50kgx3
60kgx3
70kgx3
80kgx3
85kg 2x3
regres: 60kgx14
3. Drazek 4xP (2pow szeroko do klatki nachwyt, 2pow wasko do klatki nachwyt, 2 szeroko podchwyt, 2 wasko podchwyt)
ww 1 seria
ww +10kg 1 seria
regres: ww 1seria + po 1pow dla kazdego z wariantow
KOSMETYKA:
Gilotyna (wyjatkowo na smitcie - nigdy wiecej!!)
20kgx5
40kgx5
50kgx5
60kgx5
70kgx5
80kgx5
regres: 70kgx12
60kgx22
Drag curl:
samym gryfem (20kg) 5serii po 8pow tempo 5010
Rozciaganie
Rozgrzewka potreningowa (rozluznienie)
PODSUMOWANIE:
No wiec, Panowie cofka ciezarow...ale lekkie zdziwko zaliczylem przy zarzucie - usiadlem sobie w przysiadzie i z tej pozycji dzwigalem...TO NIC NIE WAZYLO!! ciagi z podstawki jednak - zajebista rzecz! na regresie to juz byla bardziej zadyszka niz silowka, bo po prostu sztanga lezala ja ją wynosilem na poziom barkow i od razu nad glowe - barkow nawet nie dotknela.. ruch: podloga - gora - powietrze...nie ma o czym mowic. Chcialem wchodzic na 90kg bo za lekka byla...ale plan jest plan i lepiej jak poczekam;) co sie odwlecze to nie uciecze.
Wioslo jednoracz - coz... przy 60kg spadl mi zacisk i cale obciazenie z jednej strony polecialo mi na palucha od stopy ;/ to mnie wnerwilo...wiec poszedlem 70kg i tym o to sposobem dojechalem do 85kg jednoracz i pozniej regres na 60-tce.
Drazek 4xP - niepotrzebnie robilem w sumie, nie bylo takiego na maxa powera - wiec bd robil zamiennie wioslo jednoracz/drazek z obciazeniem podchwyt (juz nie 4xP)
w kosmetyce gilotyna na smithcie - nigdy kur... wiecej!! powod jest prosty - nie czulem w fazie negatywnej tego pieknego pieczenia i bolu tylko NACIAGNIECIE - ewidentne NACIAGNIECIE BARKOW I PIERSIOWYCH - 1 stopien do kontuzji rotatorow!! zrobilem na 80-tce i dalem sobie spokoj... juz nawet na maxa spowalnialem faze negatywna tak do 5-7sekund, zeby zniwelowac to uczucie... nast razem bede czekal na sztange chocby i 8minut ale zrobie na sztandze.
Drag curl - OK
I oczywiscie rotatory od 3kg do 12kg tempem 6060 w 7 seriach jakos - nie wiem nie liczylem..bo pozniej zrobilem jeszcze 2 regresywne.
SILA!!!
NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!
indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW