Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez rafimoc » 14 Maj 2011, o 14:59

dokladnie - Ty masz.

Sam sie zdziwilem jak je mierzylem tj. cala podstawke, nie bierzesz pod uwage jednej cholernie istotnej rzeczy:

Jak ow talerz obciazeniowy jest zbudowany...
    A wiec odpowiadam: Te co sa na tej silowni w ktorej cwicze maja wklesle srodki (ok. 0,5cm) a mocne grube obramowania stad owe 6cm grubosci na ktorych zreszta stoje - bo stoje na skraju talerzy zawsze inaczej niebyloby mozliwym wykonywania cwiczenia.

18cm - tyle dokladnie maja 3 talerze o lacznej wadze 75kg - roznica miedzy 25kg a 20kg na tej silowni jest OGROMNA!! stad ow wysokosc, dlatego zawsze uzywam 25-tek, sztange mam idealnie na stopach i nie mozliwosci zeby podlozyc choc 2,5kg zeby bylo wyzej!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Diablo 88 » 14 Maj 2011, o 15:10

:/ talerze dla mutantów :D niewiem nie mnie to oceniac,6cm to jet naprawde mega gruby talerz,jutro bede na silce to zobacze dokladnie ile ma moj klocek betonowy,ktory takze wazy 25kg. Moze na filmie wydaje sie to mniejsze,Rafal jak bedziesz na silce to wez linijke i cyknij fotke bo niemoge w to uwierzyc...Ja na tym filmie niewidze cos tych 6cm na tym talerzu,jezeli chodzi o konstrukcje to ok,sa i takie talerze i sa jeszcze bardziej dziwaczne.Ale piszesz mi dlaczego niezwrocilem na to uwagi, a skad ja mam kurwa wiedziec jakie tam talerze macie na silce :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez rafimoc » 14 Maj 2011, o 16:41

to po co w ogole piszesz ze nie mozesz w to uwierzyc?? skoro nawet NIE WIESZ jak wygladaja?

I co bede latal z linijka jak pojeb i mierzyl talerze i specjalnie dla Ciebie foty robil? Chodz ze mna na Pretficza daleko nie masz - sam zobaczysz. 1 Wspolny trening.

Ja TRENUJE a nie MIERZE talerze i robie foty dla 1 osoby.
    Zmierzylem na samym poczatku planu, zeby miec odniesienie co do ciezarow i zalozenia zrealizowalem ponad plan wlasciwie - i tyle mi wystarczylo.

Podloz sobie 2 grube ksiazki - wyjdzie Ci okolo 18cm - zobaczysz sam jaka to jest wysokosc.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 14 Maj 2011, o 16:54

Napisalem to ogolnikowo ze niewiem jakie macie tam talerze,niewiem jaki jest tam sprzet,skad mam wiedziec jak nigdy tam niebylem.Napisalem ze cos niechce mi sie w to wierzyć,ze talerz ma 6cm grubosci,nienapisalm stanowczo np: pierdolisz synu,niema tam 6cm! nienapisalem tak wiedz jest tu jakies zapytanie,niewidzialem nigdy talerza o grubosci 6cm,no chyba ze byl on wlasnej roboty potoczony na tokarce z jakiegos materialu,tak jak pisalem moje betony cos kolo 6cm maja gdzie beton a żelazo to niebo a ziemia :) Nic niemusisz sprawdzac,nikt Ci niekaze,ale ja moge miec swoje zdanie na ten temat,to ze napisalem o linijce bylo byc moze dla żartu,niepomyslales o tym.Rafal czarnuchu straszny sztywniak z Ciebie! :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez rafimoc » 14 Maj 2011, o 17:08

sam jestes beton ehehe:)

zeliwo + grubosc gumy - twardej gumy...

Nie dosc ze maja wklesle srodki to w dodatku sa podziurawione z 4 stron.

Nie jestem sztywniak tylko nie lubie glupiej paplaniny:) tak jakbym Ci napisal w dzienniku: " sorry ale ten rower to nie jest koza" ch..ze malo co go widac albo "sorry ale tam nie ma 90kg w rwaniowym tam jest sam gryf" ... nie mam podstaw by to mowic bo NIGDY tego nie widzialem na oczy, juz rozumiesz roznice?

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 14 Maj 2011, o 17:19

Chcesz zdjęcie kozy? dzis robilem :) A filmik z martwym fakt faktem byl gowniany i na nim nic niebylo widac,u Ciebie jest wszystko widoczne,ja nietwierdze ze niema tam tych pier... 6cm lecz niechce mi sie wierzyc,to jest roznica...Fakt widać srednice tego talerza,że jest ogromna.Mysle ze niema co tu dyskutowac...

Ps:Na filmie widać ewidentnie dwoch koksow gapiących sie na Ciebie,no i w 20sekundzie oczywiscie slychac strzaly... tyle...
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez rafimoc » 14 Maj 2011, o 17:24

Widac 2 koksow + 1 robiacego pompki tylem

Jak robilem ciag z podstawki to ten co robil pompki tylem z 20-tka na udach powiedzial " zamiast sie tam patrzec moze byscie mi pomogli w razie co?" a oni w smiech :) bo 20-tka to smieszny talerz.

Mowie - chcesz dowodow bierz linijke/metrowke... kurwa nawet kątomierz i zmierz :)
    Stan na 2 grubych ksiazkach, bedziesz mial 18cm wez miotle zrob przysiad i sam zobaczysz ze miotla bedzie przylegala idealnie do stop od zewn. strony...jak mam Ci to inaczej wytlumaczyc??

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 14 Maj 2011, o 17:32

Nawet dwa tomy Krzyzakow by niepodolaly do 18cm. Rafal niestrasz ksiazkami... ehheehe...
    Najgorsze jest to,że mnie przejrzales z tym symulatorem.wlasnie nowa wersje sciagnąlem. Rad Simulator In Park GrabiszynS! :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez rafimoc » 14 Maj 2011, o 17:35

to sie nazywa : Rad Simulator in Oporow :D

jak encyklopedia ma 8-9cm grubosci to sobie zobacz :)

I tak jak bede robil po tym FBW 10x10 to zejde na 2 podstawki + doloze szrugsa (najprawdopodobniej) a poki co interesuje mnie MEGA PROGRES na tej podstawce na mono.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Markiz » 15 Maj 2011, o 08:33

rafimoc jesli się nie mylę to ty trenujesz Adama :)
    Wczoraj z Adamem rozmawialiśmy nt treningów itd
    Adam przeszedł metamorfozę w porównaniu z ubiegłym rokiem!!
    Wielki Szacun za wiedzę i doprowadzenie Adama do takiej super formy !!!
    Gratuluję!!!
    Markiz
    Sierżant

Pochwały: 6
    Miasto: Łomża
    Data urodzenia: 18 01 1980

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość