Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja Diablo 88

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: My suffering!

Postprzez Diablo 88 » 16 Maj 2011, o 15:57

A niech wam ślina cieknie! :D to było przed treningiem.
    Image

Uploaded with ImageShack.us
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Diablo 88 » 16 Maj 2011, o 16:10

Tutaj jest przysiad z dziś: http://www.youtube.com/watch?v=7fz0vXLlcZQ

Chciałem dac jeszcze Power Clean bo jest jednym z ciekawych cwiczen ale nagram na wiekszym cięzarze bo lepiej mi wtedy wychodzi to technicznie,dzis nagralem power clean ale niewidac wszystkiego dobrze,chcialem zeby bylo widac tez podloge lecz cos niewyszlo i niewidac pracy nog.W ogole z dupy ta jakosc tych fimow ale niech będzie... :/
    Mam jeszcze pare ale to nic ciekawego...jak bedą godne cięzary to wtedy dodam cos na 100% Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 18 Maj 2011, o 15:09

Dzień 17 – 18.05.2011r

A10

1.MC rwaniowy
    10x3
    20x3
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    70x3
    80x10

2.Wykroki chodzone z hantlami (na noge)
    5x3
    10x3
    15x3
    22,5x10

3.Poręcze klatkowe
    x3
    x3
    x3
    +12,5kgx10

4.Wyciskanie z klatki
    10x3
    20x3
    30x3
    40x3
    50x3
    55x10

+Kosmetyka

1.WL + (jednorącz-hantel)

5x20
    12,5x15
    17,5x15
    22,5x5
    32,5x10

2.Unoszenie ramion z hantlami stojac (boczne barków)

5x20
    7,5x20
    12,5x12
    +regres 5x20

3.Wyciskanie sztangi waskim chwytem od brody,ławka skośna (tricepsy)

30x12
    40x12
    50x10
    30x10

4.Uginanie na lekkim skosie siedząc z supinacja nadgarstkow (bicepsy)

5x20
    12,5x10
    17,5x10

Podsumowanie:Zajebisty trening!kreta zaczela działać,trening był dlugi bo ok. 2h lecz bardzo dokładny.Czekam na dzien 5-tek :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez cooler_102 » 19 Maj 2011, o 11:54

Widze, ze nie kazdy czytal uwaznie twoj dziennik :P
    co z Toba stary? co ci dolega?? mow a nie piernicz farmazonow.
    Kurde mendo spojrzalem na tego omleta i az mi zaburczalo w brzuchu:P dwa miesiace nie jadlem. na czym on jest bo owsianki nie widze.
    a ta koza niezla hehhe masz leb pojechany rowno.
    dlaczego to mc tak na szybcicha robiles?? to samo w siadach, to tempo jest planowe? szybko czytalem cala relacje i sie pogubilem powiem szczerze :P ciezko ogarnac. ej dawaj foty bo ja widze, ze bęc tez masz od piwka ;) jedziesz dalej
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez Diablo 88 » 19 Maj 2011, o 12:10

niema żadnego bęca,jest oniebo lepiej niz wczesniej.teraz jest 93 w pasie,wczesniej bylo ok 101cm :P Na tych filmach ch... widac,a tempo w mc na tych 90 to troche przegiolem,ale lekkie jest i dlatego tak zapierdalam.Przy przysiadzie to samo,moze na fimie wydawac sie troche szybciej albo tak mi nogi zapylaja jak sprezyny :)

Omlet jest tylo z rodzynkami :) jest pyszny...mialem go jesc przed treningami ale trzymam jedzenie i jem go codzienie o tej samej porze.w ogole diete sobie zorganizowalem i niektorych rzeczy niejem.Najbardziej ograniczylem węgle bo spożywam je raz w dniu o ilosci 100g,tylko do obiadu.biale pieczywo wyrąbalem,duzo jajej wlecialo i zdrowych tluszczy.Filety z kuraka lub wolowina,głownie to jest na obiad,warzy takze zaczalem jesc duzo.Co ja moge Ci tutaj jeszcze napisac. Niema LIPY! suplementacje kreatyna zacząłem i juz czuje moc. Drugi raz w zyciu jem mono,kiedys jadlem na poczatku kariery i oczywiscie bez wiedzy.teraz czuje potege tego suplementu. A co mi jest?? niewiem jeszcze ale musze dostac sie do endokrynologa zeby mi badania hormonalne porobil i sprawdzil tarczyce itd. suty mam jak arbuzy :D niewiem albo lipo albo gino.Skierowanie mam,wszystko zalatwione,dzis bylem w dobrym miejscu aby sie zarejestrowac i uslyszalem ze wolne miejsca sa od pażdziernika 2012r. :/ bede musial isc prywatnie i to mnie boli bo sie cenia skurwysyny.
    Koza jest niebylejaka : Orginalna niemiecka koza Kettlera,niema lipy! :D na byle gownie jezdzic niebede :P
    czekam teraz na jutrzejszy trening bo jak bedzie lekko w 5-tkach to zrobie skok o kilkadziesiat kilo w niektorych ciężarach bo nudno jest niesamowicie.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez cooler_102 » 19 Maj 2011, o 12:20

jakbys nogi zlamal to ze wszystkiego by cie wyleczyli :D wiem po sobie hehe, tylko slabo karmia w szpitalach...
    to co to za omlet? jajka i rodzynki?? no ale skoro wegle ograniczasz to zrozumiale, ale 100g to malo jak na caly dzien i na takiego byka :)
    zarcie to podstawa:) niestety ja wozkiem wjechac do kuchni nie moge i robia mi to co wszystkim, probowalem siorze wytlumaczyc co i jak ale tez ma swoje smarkate zycie i nawet ryzu nie chce sie jej gotowac, za tydzien sam bede sobie gotowal juz :)
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez Diablo 88 » 20 Maj 2011, o 16:43

Dzień 18 – 20.05.2011r.

B5

1.Power Clean
    10x2
    20x2
    30x2
    40x2
    50x2
    60x2
    70x5

2.Przysiady ze sztangą z tyłu
    30x2
    40x2
    50x2
    60x2
    70x2
    80x2
    90x5

3.Podciąganie w szerokim nachwycie
    x2
    x2
    x2
    +15kgx5

4.WL tempo 4210
    30x2
    40x2
    50x2
    60x2
    70x2
    80x2
    85x5

+Kosmetyka

1.Unoszenie sztangielek bokiem w opadzie
    2.Tricepsy
    3.Bicepsy

Podsumowanie:Troche pozno zdaje relacje ale niemiałem kiedy.Wszystko szlo ok.,chodz bez rewelacji,rano zjadlem strasznie cienkie sniadanie i troche odbilo się to na treningu,tak wyszlo ale niepoddalem się,oglem lekko ale czulem jakies osłabienie wewnętrzne.boje się żebym na cos niezachorowal bo cos mnie bardlo boli :/ Będą zmiany w moim planie,w kosmetyce jak co 3 tygodnie zmienie niektóre cwiczenia.W planie głownym wywalam WL tempem 4210 a wstawiam ciężkie lokauty klatkowe.Jeszcze musze pomyśleć nad przygotowaniem stanowiska na top cwiczenie bo na mojej lawce tego niezrobie,wymysle cos na 100% Już mam wizje tego,mysle ze to cwiczenie będzie bardziej korzystne ;) z czasem musze przetrzymac sobie troche pieneidzy i kupic pożadne stojaki i będzie bez kombinowania.Tak wiedz Lokaut klatkowy zaczynam od nastepnego tygodnia,a w kosmetyce wrzuce sobie pare nowych i ciekawych ćwiczeń.Będzie moc! Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 23 Maj 2011, o 14:49

Dzień 19 – 23.05.2011r

A15

1.MC rwaniowy
    20x5
    30x5
    40x5
    50x5
    60x5
    70x5
    75x15

2.Wykroki chodzone z hantlami (na noge)
    5x5
    10x5
    20x5
    25x15

3.Poręcze klatkowe
    x5
    x5
    +15kg 3x5

4.Wyciskanie z klatki
    10x5
    20x5
    30x5
    40x5
    50x15

+Kosmetyka

1.Podciąganie sztangi wzdłuż tulowia

3s malymi cierzarami lecz bardzo dokladnie

2.Unoszenie sztangielek w opadzie tulowia siedząc (boczne barkow)

3s. malymi cierzarami i także bardzo dokladnie

3.Prostowanie rąk na wyciągu gornym z linkami zza glowy (tricepsy)

6s. j/w

4.Uginanie sztangi łamanej podchwytem-plecy oparte o ściane (bicepsy)

3serie bardzo dokładne i na niewielkich cierzarach

Podsumowanie:Dziś nie był mój dzień.wszystko okale poręcze legly w gruzach,totalny brak motywacji w tym cwczieniu-musilem to rozłożyć na 3 serie lecz 15s przerwy było miedzy tymi seriami…Ogółem dzis ćwiczyłem z lekim dyskomfortem z tego względu,że ma lekko naciągnięty lub naderwany mięsien lydki.Wykroki także szly cieżko lecz zrobiłem,ten bol tak mnie wkurwi** że az szybko zasuwałem z tym cwiczeniem żeby tylko już mniec to za soba.Nogi były na przeokrutnej pompie po tych wykrokach.Czuje jakies lekkie osłabienie i wydaje mi się ze może być to spowodowane mala ilością spozywanych węglowodanów,ale o to chodzilo żeby je utemperowac!Jutro Pojde na rowerze pośmigać a wieczorem na basen wiedz może troche mnie to odpręży.Jak widac kosmetyka ulegla zmianie,w środe ruszam z nowym cwiczeniem głównym jakim sa Lockauty klatowe.Będzie moc!!!!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 24 Maj 2011, o 19:29

Witam! Dziś pojezdzilem na rowerze tak ponad godzinke zeby sie troche zmęczyc,robilem takze brzuch na jednej z silowni w parku :) nawet w sumie na dwoch bo drugą przerwe zrobilem w innej czesci owego parku.Wyszlo mi 8 seri,robilem przyciaganie nog do klatki piersiowej na poręczach bez podporu lokciami,spoko cwiczenie,daje popalic,z czasem mozna z obciazeniem.Jutro trening i chyba nici wyjda mi z moich lockautow klatkowych...wymyslilem jeden patent lecz niewytrzymal nawet 110kg i wszystko runelo :/ Musze zbierac na pożadne stojaki...w ostatecznosci bede robil WL z 2s pauza lecz jeszcze to przemysle.
    Basenu dzis niebylo bo lipnie grafik ulozyli,ale jutro na 12 ide,a wczesniej robie trening na silowni,bedzie fajnie :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 25 Maj 2011, o 18:11

Dzień 20 – 25.05.2011r.

B10

1.Power Clean
    10x3
    20x3
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    65x10

2.Przysiady ze sztangą z tyłu
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    70x3
    80x3
    85x10

3.Podciąganie w szerokim nachwycie
    x3
    x3
    +10kgx10 - Niewykonane

4.WL z 2s pauzą
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    70x3
    80x10

+Kosmetyka

1.Gilotyna +

30x10
    40x10
    50x10

2.Wymachy boczne hantla (staly ciężar-zwiekszany co sesje o 2,5kg)

5x15
    5x10
    5x10

3.Wspięcia na palcach stojac ze sztangą na barkach
    Niewykonane

4.Przedramiona

+ 1h Basen

Podsumowanie:Dziś byłem mocno zmęczony po tych szaleństwach :) o 8:30 robiłem trening a na 12:00 na basen,na basenie miazga,po takim treningu czuc zmęcznie w wodzie…walilem długości w jedna i druga az do gwizdka ratownikow,ledwo wylazłem z tej wody.Oczywiscie była jedna i ta sama mina ludzi,którzy wchodzili akurat do basenu o.O Była mega pompa… :D
    Trening przebiegl ok.,niezrobilem plecow oprucz rozgrzewkowych,stwierdziłem ze i tak dostana na basenie,i tak się stalo.Wspiec także nierobilem wolalem żeby woda wyleczyla moja łydkę naciagnietą i tak także się stalo,nawet nieczuje ze cos było.Moje Lockauty legly,jak będę miał stojaki to zaczne je robic,jak na razie WL z pauza na dole,szlo elegancko, WL 4210 dalo rezultaty.Jutro zrobie także jakies aero,napewno rower.Jak na razie nie przytyłem Anie neischudlem,wszystko Idze w dobrym kierunku,wiecej masy mięśniowej mniej tluszczowej i najważniejsze,że jest progres caly czas i SIŁA rośnie!!!Zobaczymy co z tego wyjdzie.Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość