Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez rafimoc » 24 Maj 2011, o 11:59

24/05/2011

Rozgrzewka ogolna

1.Porecze
    ww x5
    ww +10kg x1
    ww +15kg 10x2

2. Gilotyna
    45kg 10x10 tempo 4010

Rotatorki

PODSUMOWANIE:
    Trening szybki...z 25min moze zajal caly, przerwy b.krotkie... do teraz po gilotynie cala klatka mi drzy...nie do opisania jest 10x10 takim tempem...kosmos - polecam kazdemu.

SILA!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 25 Maj 2011, o 12:38

25/05/2011 Trening grzbietu

Rozgrzewka ogolna

1. Martwy stojac na podstawce
    20kgx5
    60kgx1
    80kgx1
    100kgx1
    110kgx1
    120kgx1
    130kgx1
    140kg 10x2 tempo 4010

2. Drazek w chwycie neutralnym
    10x6 tempo 4010

3. Face pull
    35kg 10x10 tempo 4010

Rozciaganie
    Rozluznienie

PODSUMOWANIE:
    Grzbiet to czuje caly!! przerwy miedzy setami 20sekund....KOSMOS! w drazku nie wyrobilbym 10pow zszedlem na 6, martwy poezja - myslalem ze sie zrzygam w 8 secie....face pull do treningu grzbietu,gdyz jak najbardziej m. czworoboczny nalezy do grzbietu :) bol....pompa nie z tej ziemi - caly trening zajal max 40min nie wiecej.

SILA!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez robo815 » 25 Maj 2011, o 18:06

Tempo zajebiste,rozciąganie rozumiem ale rozlużniene?
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 25 Maj 2011, o 21:19

zawsze sie rozluzniam po treningu powtorne wymachy itp zeby jeszcze wiecej sie dotlenic :)
    Tempo zabojcze, sprobuj kiedys.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 26 Maj 2011, o 14:45

26/05/2011

Rozgrzewka ogolna

1. Wycisk na bary stojac
    20kgx10
    30kgx10
    40kg 10x10 tempem 3010

2.Unoszenie bokiem siedzac pod katem 90st
    6kg 10x10 tempo 3010

Rotatorki 10x10

Rozciaganie
    Rozluznienie

PODSUMOWANIE:
    Niby glupie 40kg...ale 20sek miedzy setami SPONIEWIERA!! kosmos byl.... pozniej jeszcze unoszenie bokiem taki kurewski bol w barkach jak nigdy z powodu pompy,tempa,dotarcia do glebszych wlokien - generalnie wszystkiego....ale za tydzien mysle ze juz wskocze na 45kg w barkach stojac ew. przerwy dam na 15sekund:) jedno z dwoch

SILA!!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez robo815 » 26 Maj 2011, o 20:34

Ja w ten sposób robiłem łydki,maskra.Gratuluje zapału i wytrwałości .
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 26 Maj 2011, o 20:37

Lydki...ja sprobuje w poniedzialek zrobic przysiady w ten sposob:)) a w srode MC hehe:D

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 27 Maj 2011, o 16:53

27/05/2011 "najnudniejszy trening ze wszystkich w tygodniu - dzien ramion"

Rozgrzewka ogolna

1. Francuz kombinowany
    20kgx10
    30kgx10
    40kg 10x10 tempo 4010, przerwy 20sek

2. Sciaganie krotkiego drazka wyc.gornego za glowe podchwytem
    10kgx10
    20kgx10
    30kg 10x10 tempo 3010, przerwy 20sek

Caly trening trwal 20 minut - LOL :) ale czuje juz duzo wieksza sile - jest na prawde godnie

A teraz ciekawsze rzeczy, nie moglem patrzec jak 3 chlopakow robi sciaganie wyc.gornego podszedlem i pokazalem im jak to sie powinno robic zeby czuc caly grzbiet a nie tylko bicepsy robili w tempie 2010 - jeden odpadl w 2 serii hehe ;) zrobil 8pow a nie 10, ale to male piwo... pozniej patrze ida na wioslowanie siedzac... technika? TRAGEDIA!! 0 kontrakcji lopatek, 0 pracy grzbietu - samo ciagniecie lapa, bo? uwaga! tak im INSTRUKTOR POKAZAL... face palm. ale mniejsza o to.. ja mowie do nich wezcie chlopaki gryf, bedziemy sie uczyc martwego ciagu - oni przerazenie w oczach, bo instruktor im powiedzial ze to rozwala kregoslup... ja pierdole. Ale spoko wzieli gryf, mowie: zalozcie 40kg bo martwy ciag to takie cwiczenie w ktorym warto uczyc sie od poczatku na obciazeniu bo sam gryf zniszczy technike zupelnie pod ciezary stosowne w dalszym etapie... spoko zalozone 40kg, podchodzi pierwszy podniosl na garbie i morda mu sie cieszy ze dobrze zrobil... o matko, wytlumaczylem im co i jak i tylko 1 wytrwaly zostal zeby kontynuowac nauke, tamtych 2 mieczakow pouciekalo na maszynki;] typowe;] zajelo mi 20minut zeby chlopaka nauczyc POPRAWNEGO MARTWEGO CIAGU... pozniej mu zaproponowalem zeby zrobil przysiad bez obciazenia zadnego... i przezylem szok, typowe: piety oderwane od podlogi itp itd, ja mowie: czemu Cie nikt nie skorygowal za takie przysiady?? a on : no wydawalo mi sie ze dobrze robie, ja mowie dawaj zlapiemy sie za rece i staniemy na przeciw siebie i robilismy PRZYSIADY ladnie elegancko biodra wycofane w tyl, stopy lekko na zewnatrz, klatka wypchnieta - to bylo to!! po przysiadach (aha, przysiady wykonywalismy w czasie przerw miedzy martwym) znow martwy - TECHNIKA JUZ IDEALNA!! zrobil na 40kg 5serii po 10pow tempo 3010 i mowi ze nigdy tak nie czul grzbietu :) pozniej czas na drazek - klasyka: nogi podwiniete z tylu, glowa pochylona - patologia cwiczenia, pokazalem mu zeby wysunac nogi w przod, klatke wypchnac glowe lekko w gore, posladki spiete brzuch spiety i tez mowil ze wczesniej to czul lapy a nie grzbiet, dolaczylo w tym czasie tamtych 2 co pouciekali na maszyny:) jeden taki grubszy byl, mowi: Nie podciagne sie ani razu... ja mowie: dlatego ze slabe miesnie czy slaba glowa?? a on: pewnie jedno i drugie ja mowie: bzdura chlopie wskakuj na drazek bo smieje sie z Ciebie :) pokazalem dokladnie mu tak samo jak poprzedniemu... 1pow na nowej dla niego technice do 3/4 ruchu zniechecil sie, mowie skup sie dasz rade!! znow na drazek... PIEKNE 2 pow ZALICZONE!! a tkanki tluszczowej ma sporo ja mowie: i co da sie?> a on: jak ja to zrobilem??! ja mowie: skupienie + technika - PODSTAWA. Pozniej przyszedl czas na francuza kombinowanego 1 cw na triceps wszyscy 3 w smiech - przeciez instruktor nam napisal ze maja byc 4 zeby cos poczuc, ja mowie: ten caly instruktor w dupie byl i gowno widzial, pokazalem im francuza kombinowanego i spoko 2 serie bezproblemowo... 3 seria juz kazdy z nich darl jape, w 4 serii blagali zebym im to zabral z rak TAK ICH PIEKLY TRICEPSY!! jeden az sie rzucil na moja wode, bez pytania heheh :) ja mowie: to co robimy jeszcze 3 cw na tricepsy?? a oni: zwariowales??! haha :) wzialem w szatni pozniej ten plan co im napisal instruktor podarlem i wyjebalem do kubla - mowie: Tak sie nie cwiczy!! a plan latwy do zapamietania to nawet Wam go tutaj odtworze:

Dzien 1
    Klatka + bicepsy

1.Wyciskanie na lawce plaskiej 12,10,8,6
    2. Wyciskanie na lawce skosnej dodatniej 12,10,8,6
    3. Wyciskanie na lawce skosnej ujemnej 12,10,8,6
    4. Butterfly 12,12,12,12
    5. Przenoszenie 12,12,12,12

1.Uginanie stojac 12,10,8,6
    2.Uginanie mlotkowe 12,10,8,6
    3.Modlitewnik 12,12,12,12

Dzien 2
    Plecy + triceps

1.Sciaganie drazka wyciagu gornego 12,10,8,6
    2.Wioslowanie na maszynie siedzac 12,10,8,6
    3.Wioslowanie sztangielka jednoracz 12,10,8,6
    4.Sciaganie drazka wyc.gornego podchwytem 12,10,8,6
    5. Wyprosty na laweczce rzymskiej 12,12,12,12

1.Wyciskanie francuzkie do czola 12,10,8,6
    2.Wyciskanie waskim chwytem 12,10,8,6
    3.Sciaganie drazka wyc.gornego 12,10,8,6
    4.Wyprosty ramion w tyl 12,12,12,12

Dzien 3
    Nogi + Barki

1.Wyprosty nog siedzac 12,10,8,6
    2.Wypychanie na suwnicy 12,10,8,6
    3.Uginanie nog lezac na brzuchu 12,10,8,6
    4.Wspiecia na palce siedzac 12,12,12,12
    5.Wspiecia na palce stojac 12,12,12,12

1.Wyciskanie na barki na maszynie 12,10,8,6
    2. Unoszenie przodem 12,10,8,6
    3.Podciaganie sztangi wzdluz tulowia 12,10,8,6
    4.Unoszenie bokiem 12,12,12,12

Zajebisty plan im ulozyl instruktor-palant??!!
    Dla poczatkujacych...ja pierdole, wkurwilo mnie to:/ jak go spotkam w poniedzialek to sobie z nim pogadam o jego kompetencji treningowej... kurwa czlowiek z przypadku!! 0 cwiczen korygujacych, same maszyny...debil.

A ja sam u siebie mam plusa ze chociaz pokazalem chlopakom wlasciwa droge :) zawsze pomoge:)

SILA!!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Zioło » 27 Maj 2011, o 18:04

Wow, trening żywcem wzięty z takich "ogólnych" stron, to tak jak nieraz ktoś do nas na forum wbija i podaje podobny trening.
    te treningi charakteryzują się na pewno tym że w poniedziałek jest zawsze klatka i tym że klatka jest z bicepsem.
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez blacha » 27 Maj 2011, o 19:19

I jakie odczucia po GVT ?
    Zapraszam do mojej hardcore'owejrelacji:
    http://www.kulturystyczni.pl/pora-na-mnie-22ix2010r-zaczynamy-t3073.html

^trening na poważnie od str. 10

SIŁA!
    Awatar użytkownika
    blacha
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Tarnów
    Data urodzenia: 06 09 1992

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość