Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.
Moderator: Michał Bodzioch
przez wake86 » 1 Wrzesień 2012, o 22:40
Czy wie ktoś z was gdzie można tanio kupić obciążenia na sztangę?(oprócz kompozytowych
)
..Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie...
-
wake86
- Plutonowy
-
- Miasto: Szczecin
- Data urodzenia: 15 09 1985
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez wake86 » 2 Wrzesień 2012, o 09:00
No tak,tyle to wiem ale może coś innego jakaś hurtownia albo ktoś z was kupował gdzieś tanio przez internet?
..Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie...
-
wake86
- Plutonowy
-
przez soltys » 2 Wrzesień 2012, o 10:45
Ja tanio wiem betonowe lub betonowe o i obłożone plastikiem
-
soltys
- Sierżant
-
- Pochwały: 1
- Miasto: gym
- Data urodzenia: 27 08 1996
przez o2market_pl » 24 Wrzesień 2012, o 14:24
Betonowe możesz wykonać samemu jeżeli masz czas i trochę chęci. Jeżeli nie to polecam stabilne i wytrzymałe obciążenie żeliwne. Dla mnie jest po prostu niezastąpione,a poszukać możesz w sklepach internetowych. Tam masz największy wybór.
-
o2market_pl
- Starszy szeregowy
-
- Pochwały: 1
- Miasto: Warszawa
- Data urodzenia: 03 05 1980
przez wake86 » 26 Wrzesień 2012, o 12:45
Chodziło mi o konkrety
. Wiem,że są sklepy internetowe i zwykłe i tam szukałem,chodziło mi tylko czy ktoś zna konkretne miejsce gdzie można kupić tanio i nie beton
-
wake86
- Plutonowy
-
przez kulturystyka » 4 Październik 2012, o 20:00
Obciążenia microgel, to na centrumkulturystyki możesz tanio kupić.
-
kulturystyka
- Szeregowy
-
- Miejscowość: Poland
- Miasto: Zamość
- Data urodzenia: 17 07 1977
-
przez Sportowybazar_pl » 6 Październik 2012, o 10:44
U nas też kupisz
Cenowo sa w porządku,więc jeżeli jesteś zainteresowany to chętnie odpowiem na każde pytanie.
-
Sportowybazar_pl
- Starszy kapral
-
- Pochwały: 2
- Miasto: Częstochowa
- Data urodzenia: 02 02 1983
przez dawid_1_1_3 » 6 Październik 2012, o 11:27
Ja ostatnio zakupiłem żeliwo u chlopaków z Tychów
www.supleshop.pl
-
dawid_1_1_3
- Szeregowy
-
- Miasto: Gdynia
przez stefek628 » 6 Październik 2012, o 11:32
Tez najczęściej korzystam z tego sklepu internetowego
-
stefek628
- Szeregowy
-
Wróć do Sprzęt do siłowni
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość