Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Sprzęt do siłowni
  • Jaki rower treningowy

Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.

Moderator: Michał Bodzioch

Jaki rower treningowy

Postprzez Baksik » 3 Maj 2013, o 15:38

Witam.
    Na początek zaznaczę, że szukałem na różnych forach, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie " Jaki kupić rower treningowy"
    1. Moje fundusze 700 - 750 zł.
    2. Ważę ok < 100 kg
    3. Żona - główna inspiratorka zakupu 8 m-c ciąży

Zastanawiam się nad tymi urządzeniami:
    1. http://allegro.pl/rower-treningowy-kett ... 92180.html
    2. http://allegro.pl/rower-elektromagnetyc ... 42355.html
    3. http://allegro.pl/rower-york-c101-magne ... 95115.html
    4. http://allegro.pl/rower-magnetyczny-ohi ... 28912.html
    i przekraczający troceę budżet, ale 3 lata gw.
    5. http://allegro.pl/nowy-rower-kettler-ap ... 35086.html
    Proszę o pomoc w wyborze, bo się za bardzo na tym nie znam, jak również nie upieram się przy podanych. Może znacie lepsze..
    Trenażer odpada
    Z góry dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
    Baksik
    Szeregowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Jaki rower treningowy

Postprzez playandwin24 » 3 Maj 2013, o 16:19

Po co ten rower?

Wieszaków w domu nie macie? ;)
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

Jaki rower treningowy

Postprzez Baksik » 3 Maj 2013, o 16:25

Po pierwsze - już gdzieś czytałem taki komentarz....
    Po drugie - chcemy z żoną trochę popedałować w sytuacji, kiedy nie możemy tego zrobić na prawdziwym rowerze...
    Swoją drogą nie jest to odpowiedź na pytanie...
    Baksik
    Szeregowy

Jaki rower treningowy

Postprzez playandwin24 » 3 Maj 2013, o 16:36

Bo My już wiemy jako co będzie robił ten rower ;)

Kup jaki chcesz, zapytaj sprzedającego to Ci doradzi... :)
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Jaki rower treningowy

Postprzez Baksik » 3 Maj 2013, o 17:15

Nie wiem, gdzie mógłbym znaleźć sklep, który miałby wszystkie te modele, a przypuszczam, że sprzedawca raczej próbowałby wcisnąć jakiś, jaki przypuszczam się nie sprzedaje....

Jakieś 4 lata temu kupiłem rower treningowy, podobny do tego - http://allegro.pl/rower-treningowy-sapp ... 17376.html
    Użytkowany był prawie codziennie i wytrzymał ok 2,5 roku. Później robił za wieszak ponieważ ząbki trzymające kierownicę przestały trzymać i zepsuł się cały mechanizm oporu....
    Co do przyszłego urzytkowania - żona nie może jeździć na zwykłym rowerze, ja jako uzupełnienie, gdyż też nie zawsze mogę wyjść na dwór pojeździć a wieczorem przed telewizorkiem owszem... ;)
    Baksik
    Szeregowy

Jaki rower treningowy

Postprzez playandwin24 » 3 Maj 2013, o 19:18

Wyślij mi te części to Ci je naprawię,naprawiam je średnio co 2tyg na siłowni ;)

Wejdź na ceneo czy tam skąpca i zobacz opinie :)
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Re: Jaki rower treningowy

Postprzez xmor » 4 Maj 2013, o 11:24

Ja Ci polecam ofertę Fitness.shop.pl : http://www.fitness.shop.pl/sprzet-fitne ... gnetyczne/

Sam kupowałem tam rower C120 ACTIVE YORK i sprawuje się bardzo dobrze.
    Posiadam kod rabatowy 5%, który możesz wpisać podczas dokonywania zakupu: 5rab5at5

Pozdro
    xmor
    Szeregowy

Miasto: Poznań

Re: Jaki rower treningowy

Postprzez valdunn » 7 Listopad 2021, o 15:57

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
    geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
    hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
    journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
    kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
    http://languagelaboratory.rulargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
    nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
    papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
    rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
    stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
    valdunn
    Marszałek

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 03 05 1984

Wróć do Sprzęt do siłowni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość