Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
co do białek to polecam ostrowie
HI TEC Whey C-6 3250g CZY FA Whey Protein 2270g ?
BCAA Ethyl Ester CZY OLIMP BCAA Xplode, ACTIVLAB Bcaa Xtra, Hi-Tec Bcaa TST, Xtreme Glutamine ?
Cycek napisał:HI TEC Whey C-6 3250g CZY FA Whey Protein 2270g ?
Fitness Authority Xtreme Napalm Igniter Shot 60ml CZY No-Xplode, Jack3d, Peak Detonator, a z mocniejszych Mesomorph, Nox Pump Xtreme. ?
BCAA Ethyl Ester CZY OLIMP BCAA Xplode, ACTIVLAB Bcaa Xtra, Hi-Tec Bcaa TST, Xtreme Glutamine ?
CREAPURE CZYUltime, Olimpa, SNI
Warto inwestować w FA czy są tańsi producenci?
Tacy jak PEAK, HI TEC?
dotąd miałem tylko dietki, bo nie stać mnie było na odżywki gdyż się uczyłem..
Białko, bcaa, przedtreningówka (jaka), monohydrat jakieś witaminy czy aminokwasy ?
Mogę np do diety dorzucić Carbo?
A poleciłbyś Mi jakąś przed treningówkę?
Myślałem początkowo o Napalmie ale nie wiem czy byłby to dobry wybór...
mkkzk napisał:ostrowia to shit ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość