I właśnie oto w ten sposób użytkownicy się gubią, gdyż są podzielone zdania.
A co nie można mieć podzielności zdań ??
Problem w tym, że nie raczyłeś znaleźć tematu o którym mówiłem - chodziło mianowicie o wykorzystani HMB w sportach wytrzymałościowych lub też wytrzymałościowo-siłowych (tutaj rzadziej).
Jeżeli chodzi o teorię bo jej znawców było jest i zawsze będzie sporo to już wcześniej o tym mówiłem - dasz mi 2 badania mówiące NIE ja Ci dam 2 badania mówiące TAK i tyle z naszej dyskusji będzie...
Jeżeli chodzi o praktykę, to bardzo Ci życzę byś miał możliwość współpracy z czołowymi zawodnikami różnych dyscyplin sportowych i wtedy się przekonasz o działaniu HMB - od razu podkreślę, nie jest i nie chodzi o działanie poprawy wyglądu sylwetki bo w tym aspekcie środków jest dużo lepszych/efektywniejszych oraz tańszych.
Nie będę szerzej pisał bo nie widze sensu poświęcania na forum tyle czasu na zagadnienie, które i tak 99% osób nie zrozumie i co najważniejsze nie będzie to nikomu potrzebne. Jeśli zaś CIę to interesuje to nakieruje Cię pytaniem na pytanie ... Czy kolarzowi z peletonu potrzebny jest duży biceps ?