Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Popularna biżuteria

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Popularna biżuteria

Postprzez jokilka » 25 Czerwiec 2017, o 13:53

Rozpoznawalni ludzie starają się swoimi strojami zwrócić na siebie jak największą uwagę, chcą intrygować i wzbudzać kontrowersje. Czasem jednak, niektóre ich stylizacje są przemyślane i dobrze wyglądają :D Zwłaszcza mam na myśli biżuterię. Chciałabym znaleźć sklep internetowy, który śledzi co "jest noszone" i na topie.
    jokilka
    Szeregowy

Data urodzenia: 07 06 1992

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Popularna biżuteria

Postprzez jokilka » 6 Lipiec 2017, o 10:00

Znalazłam taki sklep ! https://modernsilver.eu/celebrytki/ Zostawię link dla wszystkich którzy będą szukać tego samego co ja.
    jokilka
    Szeregowy

Data urodzenia: 07 06 1992

Popularna biżuteria

Postprzez jacekbal » 7 Lipiec 2017, o 13:36

A szukasz biżuterii sztucznej czy raczej złotej albo srebrnej?
    jacekbal
    Starszy szeregowy

Miasto: Dzierżoniów
    Data urodzenia: 04 03 1982

Popularna biżuteria

Postprzez Vita » 23 Sierpień 2017, o 12:46

Przy takich kolczykach https://www.edibazzar.pl/Gotycki-Zloty- ... Gecko.html nie sposób na siebie nie zwrócić uwagi. Kupując wiedziałam, że będą mi zadawać pytanie gdzie takie znalazłam i tak też jest. Ten sklep Edibazzar ma fantastyczną, a do tego tanią biżuterię i dlatego takiej oryginalnej biżuterii w szkatułce mi nie brakuje. Lubię wzbudzać ciekawość swoją osobą :)
    Vita
    Szeregowy

Popularna biżuteria

Postprzez GosikS » 13 Kwiecień 2021, o 19:14

Ja noszę biżuterię codziennie i bardzo lubię :) Jakiś czas temu zamówiłam sobie nowe kolczyki srebrne w sklepie Ania Kruk. Tutaj: https://aniakruk.pl/pl/148-kolczyki-srebrne możecie zerknąć na ich propozycje w tej kategorii. Wybór naprawdę robi wrażenie ;) Biżuteria ma przyzwoite ceny i jest bardzo solidnie wykonana.
    GosikS
    Starszy sierżant sztabowy

Popularna biżuteria

Postprzez jurasekl22 » 16 Kwiecień 2021, o 18:35

Jeśli chodzi o biżuterię to polecam biżuteria ze stali chirurgicznej ona jest piękna i wyjątkowa. Znajdziecie tutaj biżuterię dla mężczyzn i kobiet. Sprawdźcie sobie i zamawiajcie naprawdę warto ją mieć.
    jurasekl22
    Chorąży

Popularna biżuteria

Postprzez Niuniaaa » 29 Lipiec 2022, o 17:15

A co przykładowo możecie mi powiedzieć o firmie https://www.edibutik.pl/bransoletki ? Bo ja tak przypadkiem wpadłam na ich stronę i mam kilka rzeczy na oku, ale chce się Was doradzić - czy warto tam dokonać zakupu, czy też nie? Jak to wszystko wygląda jak chodzi o dostawę etc.
    Niuniaaa
    Starszy sierżant

Popularna biżuteria

Postprzez marika90 » 19 Luty 2025, o 12:43

Tworzenie biżuterii na większą skalę wymaga nie tylko kreatywności, ale także odpowiednich materiałów. Warto zobaczyć, jak zawieszki stal chirurgiczna hurt mogą stać się podstawą eleganckich projektów. Szczegóły oferty można sprawdzić tutaj: https://royal-stone.pl/pl/menu/stal-szl ... i-482.html To doskonały wybór dla tych, którzy cenią trwałość i styl.
    marika90
    Starszy kapral

Miasto: Opole
    Data urodzenia: 13 05 1990

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość