Jest dokladnie na odwrot: ilekroc napisze jakiegos arta o czym nie masz pojecia, to wyjezdzasz z pompą miesniowa itp i innymi frazesami, bo inaczej tego nazwac nie mozna.
A dlaczego odszedles z funkcji moda? "Nie mam czasu" po czym po tygodniu widzimy jak udzielasz sie w kazdym temacie - juz nagle czas sie znalazl? i krytyka sie znalazla tez

nieprawdaz?
"Od ponad dwóch lat interesuje sie fizjilogia zywieniem anatomią itd" a co to ma wspolnego z ciezkim treningiem? to jest jakas przeszkoda dla ciezkiego treningu? w glowie swoje ale dzwigac trzeba! To tak jakbym napisal ze ja sie interesuje zwierzetami terrarystycznymi,psychologia,polityka to juz moge przez to byc 2 poziomy nizej i sie tym usprawiedliwiac.
"Wiec powtarzam wam poraz setny moglbym wazyc 50kg i prowadzic dyskusje bo to jak kto wyglada nie ma tu nic do znaczenia." - tylko TWOIM zdaniem:) bo pisales o mega dopietej diecie itp, wiec jak nie ma progresu to na cholere ta dieta? po co ta kasa byla na to wszystko? Ty mi powiedz. Rozumiem zdrowie itp, ale zaglebiasz sie w kanony kulturystyki i glosiles ze 2g protein na kgmc jest wystarczajace, a teraz piszesz ze mozesz wazyc 50kg i nie ma to nic do rzeczy.... wiec raz jeszcze: po co ta dieta?
"Dyskusja to żadna przyjemnosc bo wy po za wiedza jaką wymysliliscie sobie w głowie w drodze na siłownie nic wiecej nie akceptujecie" - zawsze jak ide na silownie wymyslam sobie 1500 rodzajow przysiadow i martwych ciagow - tak wlasnie jest

np podczas martwego jak klaszczesz uszami to jest lepsze mind-muscle:))
"wy jestescie gotów podwazyc zdanie nawet najwiekszych autorytetów." wskaz mi te autorytety. P. Kaczka? on nie podlega konsorpcjum suplementacyjnemu? nie jest to sponsorowane? kto jeszcze? P. Gluchowski? ktory zaczal wygadywac brednie o tym jakoby przysiady rozwalaja kolana i to publicznie!! czlowiek, ktory zrobil 320kg w pelnym przysiadzie i to im zawdziecza swoje wielkie uda! hipokryzja...