Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
Zioło napisał:Mój plan ćwiczeń
Tak zacznijmy od tego ze wszyscy mówia miesnie rosna kiedy odpoczywają tak więc trening będzie ułożony tak aby ćwiczyc co 2 dzień.
1. Klatka + bicepsy+ przedramiona
Wyciskanie sztangi na lawce plaskiej: 16,12,10,8
Wyciskanie sztangi na lawce skosnej (skos 30st nie wiecej): 16,12,10,8
Rozpietki na lawce skosnej : 20,16,12,10
Uginanie sztangi stojac : 12,10,8
uginanie hantlami z supinacja nadgarstka: 12,10,8
uginanie w podporze o kolano: 16,12,10
Uginanie sztangi nachwytem siedzac: ,20,20
Uginanie sztangi podchwytem siedzac: 40,20,20
2. Plecy + tricepsy
Podciaganie na drazku: 10,10,10
Wioslowanie w opadzie tulowia: 16,12,10
szrugsy : 20,16,10
Wyciskanie francuskie lezac: 12,10,8
Wyciskanie francuskie siedzac: 12,10,8
Wyprosty ramion w tyl: 20,16,10
3. Nogi + barki+ brzuch
Przysiady ze sztanga na barkach: 12,10,8
Wykroki ze sztanga na barkach: 12,10,8
Wyprosty nog siedzac: 20,16,10
Wyciskanie sztangi siedzac: 12,10,8
Podciaganie sztangi wzdluz tulowia: 12,10,8
Unoszenie bokiem: 20,16,10
Uginanie nog w zwisie na drazku: 30,30,30
Unoszenie nog lezac: 30,30,30
Brzuszki na skosnej lawce: 15,15,15
Ten trening skopiowałem z właśnie tego forum ale lekko go zmieniłem pod siebie ;p
I teraz mam prośbe powiedzcie z czym bym miał problem i czego nie potrzeba w moim treningu i co bym mógł dodac a ja go zaczne stosowac gdy juz bedzie na 100% dobrze ulożuny ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość