Witam,
Jest to moj prywatny diss, po tym jak niektorzy nie maja jaj napisac mi cos prosto tu na forum - choc ich tak odbanowalem, bo szkoda tracic userow, ktorzy kiedys cos tam przeskrobali - kazdemu trzeba dac szanse-tak uwazam. Ale niestety ow userzy robia kariere na sasiednim forum pod nazwa e-srym.pl (kazdy wie o jakie forum chodzi) znawcy i szpece treningowi, zastanawiajacym jest fakt iz jeden z tych przemadrzalych userow, wykasowal swe wszystkie filmy z youtube - taki tchorz, nie slyszal nawet o czyms takim jak lancuch funkcjonalny, masa plastyczna, masa agresywna - tak do Ciebie pisze Micek195 - moderatorze z ubogą wiedza i wyczynami. Wybacz mi szczerosc, ale robiac przysiady po 7 latach treningu na 90kg 12pow to smiem twierdzic ze Ty na treningu odpoczywasz - moj partner treningowy Sten z ktorego tak sie nasmiewales zrobil 120kg w przysiadzie przy wadze 67kg, a Ty? dalej stoisz tam gdzie stales - niestety, waga troche Ci sie powiekszyla(brawo!!), ale dalej nie zrobiles absolutnie NIC! Chcesz sie nasmiewac? komus cos udowodnic ? czekam na Twoj filmik do next poniedzialku, proponuje proste cwiczenie (dla kazdego latwe) dociag znad kolan 5 serii po 5pow - ciezar wyjsciowy: 260kg, wchodzisz w to czy pekasz? jesli to drugie to nie ma o czym nawet rozmawiac, a juz tymbardziej nie mozesz sie smiac tylko zwiesic leb i z pokora przyznac racje. Ja swoj wstawie na YT - masz moje slowo, na forum pojawi sie link - bedziesz widzial wszystkie 5serii po 5pow - nie widze problemu, jesli Ty tego nie zrobisz to znaczy ze dalej jestes tchorzem, zwyklym plazowiczem ktory boi sie dobrych talerzy:) ewentualnie mozesz nagrac przysiady - oczywiscie warunek: dupa do ziemi, a nie jakies kulturystyczne 90st... pokaz ze masz jaja, a nie tylko piszesz bzdury - czekam na konfrontacje, zapewne to zignorujesz bo oboje wiemy ze predzej sie z tym zesrasz niz to ruszysz - wiec do czego pijesz chlopaku?
Jeszcze fakt usera: Ufp, ktory pod wplywem tamtejszego forum jedzie jakims beznadziejnym splitem, po ktorym nie nie czuje - fakty mowia same za siebie, glosisz mity, zyjesz dogmatami a na dodatek jak na swoj staz treningowy NIC soba nie reprezentujesz! Po 7 latach treningu to powinny byc przysiady na poziomie 170x15 a nie 90x12... z czym do ludzi, w ogole?? Widzisz tytul tego dissa? na leszczy.... na male plotki Twego pokroju - rzucam Ci publicznie rekawice, udowodnij swoja rzekoma wiedze, potwierdz swoj staz
nie pisz bredni, bo Ci sie glupio zrobi. Udowodnij ludziom z Twojego forum Panie moderatorze od treningu, ze Twoje treningi znajduja zastosowanie w rzeczywistosci, ze sa efektywne bo poki co to ja widze tylko tutaj stek bzdur i chodzenia z glowa w chmurach, chyba nie chcesz wyjsc na tchorza przed ludzmi ze swego forum? Czekam do next poniedzialku (max. srody!) na film z wyzej wymienionymi cwiczeniami.