Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • co jeść przed bieganiem aby miesnie zabezpieczyc przed spala

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Re: co jeść przed bieganiem aby miesnie zabezpieczyc przed s

Postprzez dasza » 3 Kwiecień 2011, o 18:14

tomo14 napisał:słyszałem dużo i może trochę przeczytałem ze na spalenie tkanki tłuszczowej są najlepsze aeroby i przy tym zostanę . Dasza mam pytanie czy koniecznie muszę rano robić te aeroby np. wieczorem o 16 ponieważ rano nie dam rady .
    jak o 16 to 3 godziny po posiłku ,przed aerobami BCAA najlepiej -bo pytałes co robic ,żeby nie było spadkow masy miesniowej.
    tylko tutaj sa inne zdania na ten temat ,a ja juz nie mam siły dalej na te dyskusje ,ze białe to białe ,czarne to czarne.
    Ja osobiście teraz przygotowuje sie do aerobow ,typu treningi bokserskie -niezłe interwałki ;-)) mam teraz tydzien do dwóch regenercji
    potem planuje to sobie tak ułozyć
    1 dzien -siłownia -klatka ,barki,uda,grzbiet, łydki,lekko biceps lub tylko przedramię,triceps
    2 dzien - tylko cwiczenia na drązku -najszersze ,biceps,brzuch
    3 dzien -właśnie lekki trening bokserski mam teraz takie mozliwosci ,chłopaki zaprosili mnie w klubie na tego typu treningi.
    KOCHAM TO FORUM ,NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE. JEST DUŻO FACHOWCOW I MOŻNA SIE DUZO CIEKAWYCH RZECZY DOWIEDZIEC I W OGOLE JEST COOL !!!
    dasza
    Kapral

Pochwały: 1
    Miasto: Poland

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 3 Kwiecień 2011, o 20:48

"Ja osobiście teraz przygotowuje sie do aerobow ,typu treningi bokserskie -niezłe interwałki ;-)"

Od kiedy to przygotowaniem do leniwych aerobow jest wysilek beztlenowy (tak przez Ciebie negowany)??

Sam sobie zaprzeczasz w 1 zdaniu.

Tomo14 mozesz sie sluchac Kwacha mistrza teorii - nikt jego fot ani filmow nie widzial - czlowiek widmo;] na dodatek: czlowiek orkiestra na pytanie o film czy fotki (6 lat stazu na silowni to duzo!) wykreca sie twierdzac ze silownia to nie jego priorytet bo uprawia WIELE sportow. Na Michała pytanie nadal nie odpowiedzial - mowie..mistrz teorii internetowej.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Kwachu » 3 Kwiecień 2011, o 21:03

rafimoc - dzięki za określenie mnie mistrzem teorii, w takim razie skoro tutaj dyskutujemy to mam racje w tym co pisze, a nie ty .
    W regulaminie nie am nic na temat żeby osoba z forum musiała wstawiać swoje zdjęcia czy filmy, wiec o co Ci chodzi, zresztą już ty wstawiłeś jeden film który bije wszystkie na łeb.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez tomo14 » 3 Kwiecień 2011, o 21:07

Rafimoc to nie jest tak ze ja wierze co on mówi po prostu chce dla siebie jak najlepiej . A ty Rafi co mi radzisz ?? Może podkręcić ten fbw co mi pomogłeś ułożyć
    tomo14
    Plutonowy

Postprzez rafimoc » 3 Kwiecień 2011, o 21:14

haha jeden film?? wyjdz i zamknij za soba drzwi;] taki z Ciebie slepiec:)

Tak Kwachu jestes niebywale mistrzem teorii - nie cukruj sobie i schowaj wazeline bo to tylko IRONIA - czujesz??

No w regulaminie nie ma niestety i mozesz sobie pisac swoje teoretyczne wywody bez kontry ze strony praktycznej.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 3 Kwiecień 2011, o 21:18

Kwachu ty z posta na post coraz bardziej sie osmieszasz,sorry ale inaczej tego nazwac niemozna,jesteś jaki Yeti,wszyscy wiedza ze istniejesz lecz nikt Cie niewidzial!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Kwachu » 3 Kwiecień 2011, o 21:32

rafimoc - wstawiłeś film na którym próbujesz ćwiczyć wiec nie dziw się że spotyka cię krytyka :).
    Chyba nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi.

Diablo 88 - czym się niby ośmieszam? Pisaniem prawdy? Zagłęb się w wiedzę an temat pozyskiwania substratów przez organizm w czasie wysiłku a zrozumiesz i inaczej popatrzysz na sprawę.

Yeti powiadasz? Mogę nim być spoko :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez rafimoc » 3 Kwiecień 2011, o 21:58

probuje cwiczyc;]

spoko - pozyjemy zobaczymy, pokaz swoje wykonanie na 180 - choc teraz to i tak nieaktualne wiec cos prostszego dociag na 220 chociaz;] krotko: skoncz pierdolic farmazony bo cwiczyles cwiczyles ksiazkowo a teraz sie tego wstydzisz.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 4 Kwiecień 2011, o 12:33

hola hola panowie, tak beze mnie wojnę robić nie wypada:P
    a tak poważnie, z kolejnego tematu zrobiło się piekło, ustalmy fakty,
    -spalanie fatu przy treningu siłowym i jednocześnie robienie masy jest możliwe
    -spalanie fatu przy pomocy aerobów jest możliwe i bardzo popularne
    -Kwachu fot i filmów nie doda nigdy

Coś pominąłem? przecież ten temat się dawno skończył...:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez tomo14 » 4 Kwiecień 2011, o 16:42

hola hola panowie, tak beze mnie wojnę robić nie wypada:P
    a tak poważnie, z kolejnego tematu zrobiło się piekło, ustalmy fakty,
    -spalanie fatu przy treningu siłowym i jednocześnie robienie masy jest możliwe
    -spalanie fatu przy pomocy aerobów jest możliwe i bardzo popularne
    -Kwachu fot i filmów nie doda nigdy

Coś pominąłem? przecież ten temat się dawno skończył...:)

czyli bez aerobów spalanie fatu można spalić dzięki treningu siłowym i jednocześnie robienie masy jest możliwe
    to wychodzi an to ze muszę mój plan zmienić an siłowy?/
    tomo14
    Plutonowy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość