Podstawowe informacje:
Plec: samiec
Waga: ~96kg
Wzrost: 190
tu jeszcze dodam ze staz juz tak na serio to 2.5 roku
__________________________________________________________________________________
Pomiary:
nieznam , malo wazne dla mnie , przynajmniej na razieObwod klatki piersiowej (wdech):
Obwod klatki piersiowej (wydech):
Obwod uda:
Obwod pasa:
__________________________________________________________________________________
Pomiary siłowe:
Wyciskanie lezac
hantelki 2x5z42.5kgPrzysiad ze sztanga na barkach
hack siady 5x95kgMartwy ciag
5x120kg__________________________________________________________________________________
SPRZET:
Opcja C: Sprzet podstawowy (drazek, 1 sztanga, 1 lawka, stojaki do przysiadow i sporo obciazenia)
Cel:
Opcja D: Sila maxymalna ( calego ciala )
_________________________________________________________________________________
Zdrowie:
Wady podstawy?
nieAlergie?
nieChororby przewlekle? jesli tak to jakie?
brakPrzebyte kontuzje? jesli tak to jakie?
hmmm.. bardzo powazny wypadek , okolo 8 lat temu , dluuuuuga rehabilitacja ( praktycznie nauka chodzenia od nowa ) co jakis czas "odzywa" sie kolano lub dol plerow np. na zmiane pogody ( nie jest to nic co przeszkadza mi w zyciu ale troche wtedy luzuje treningi )
od razu dodam ze bylo wiele konsultacji lekarskich , powrot do treningow byl bardzo powolny i delikatny pod okiem znajomej rehabilitantki
Odżywianie:
Czy stosujesz diete?
Jesli tak, to:
Ile protein na kgmc? ~2g
Ile cukrow na kgmc? nie mniej niz 6
Ile lipidow na kgmc? ~0.5
Ile blonnika?
nie wiemdo tego jeszcze odzywki - patrz nizej
Informacje dodatkowe:
Czy uzywales dopingu?
Tak , 150 tabz metki jakies 12 lat temu...Czy uzywales/uzywasz suplementow, jesli tak to jakie?
pare razy kreta i 2 razy booster tescia , ostatnio Jungle Warefare ( nowy extreme ) , z podstaw BCAA , witaminy... uzupelnienie diety/podbicie kalorycznosci - bialko , gainerCzy stosowales/stosujesz pobudzacze/spalacze,jesli tak to jakie?
boostery NO ( ostatnio 1.m.r. i jack3d )ufff...
a teraz o co biega
od 3 miechow lece treningiem kolegi rafimoc - tesc - soma 4dni (
jestem-czysty-wiec-trenuje-czysto-art-by-rafimoc-t2531.html )
na chwile obecna CR
od przyszlego tygodnia startuje 6tyg. z kreatyna , trening polece ten sam ( oczywiscie z malymi zmianami )
po krecie chce wbic na Animal Test i zastanawiam sie czy leciec dalej tym treningiem czy wskoczyc na 5x5
z jednej strony ten trening mi odpowiada i sila naprawde dobrze idzie , ale czuje sie nim troszeczke juz znudzony
myslicie ze 5x5 bedzie dobrym rozwiazaniem potem ( chce wykorzystac maksymalnie animal test ) ? a moze cos jeszcze innego ?
jak ktos przez to wszystko przebrnie i cos podpowie to bede dzwieczny
pozdro