Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
Oliver napisał:Panie Marku specjalnie dla Pana przeszukałem:)
Dział fotek, temat Pojedyncze zdjęcia - strona 61
Dział relacji, znajdzie Pan mój temat - strony 34,44,46 (film),48
tak tylko dodam proszę zwrócić uwagę na rozbieżność czasową bo sporo się zmieniało i ciągle się zmienia:)
i żeby nie było, że laik i nic nie robię to mój staż to zaledwie ponad 1,5 roku, do tego 4 miesięczna przerwa:)
Oliver napisał:dziękuje bardzo:) choć ja siebie tak nie widzę... brzuch się nie zmienia pomimo, że mój poziom BFa spadł
do 10,4%... ale to nic, mnie on nie jest potrzebny do szpanu tylko do siły w siadach czy MC:)
plecy nadal za wąskie:P grubość szła, szerokość średnio... ale to się zmieni:) triceps mnie akurat zadowala:P
w przeciwieństwie do bicepsa, który jest za krótki... i to niestety jest niezmienne, można korygować ale i tak zawsze będzie krótki:(
zawsze byłem i będę za tym, aby na forum się pokazać:) lubię wiedzieć z kim dyskutuję i nie bronię również tego innym, dlatego sam dodałem zdjęcia:) jeden z kilku powodów, bo ciekawość innych też trzeba było w relacji zaspokoić:P
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość