Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Marchewka napisał:Tak bardziej się angażuje ale wolę nie ryzykować nadgarstków. Kontuzja nadgarstków = przerwa w treningach. Tak same zmienienie gryfu nic nie da i ważne są tu odpowiednie kroki.
Micek195 napisał:gryf łamany czy prosty jeden chuj różnica bedzie tylko w ustawieniu dłoni co skłoni biceps do innej pracy.nadgarstki i tak dostana po dupie.ale to nie o nie tu chodzi opisałem wyzej .
jesli odpusci soie dwa treningi to nic nie pomoze pamietajcie ze ramiona biorą udział w kazdym cwiczeniu na górną czesc ciała nie tylko biceps czy triceps.dwa tyg to czas w sam raz na odpoczynek organizmu,regeneracje a i zrobi dobrze osobie trenujacej nawety jest zalecany co jakis czas.
Micek195 napisał:gryf łamany czy prosty jeden chuj różnica bedzie tylko w ustawieniu dłoni co skłoni biceps do innej pracy.nadgarstki i tak dostana po dupie.ale to nie o nie tu chodzi opisałem wyzej .
jesli odpusci soie dwa treningi to nic nie pomoze pamietajcie ze ramiona biorą udział w kazdym cwiczeniu na górną czesc ciała nie tylko biceps czy triceps.dwa tyg to czas w sam raz na odpoczynek organizmu,regeneracje a i zrobi dobrze osobie trenujacej nawety jest zalecany co jakis czas.
Micek195 napisał:cwicze gryfem łamanym i prostyym na zmiane i nie narzekam
2tyg przerwy nie zpowoduje spadków a wprost przeciwnie bedziesz miał wiece siły
rób jak wolisz ale pamietaj kontuzje nalezy wyleczyc i dac jeszcze czas na regeneracje stawów i kosci nie wymieniasz bedziesz sie meczył do konca zycia,a treningi odrobisz
Bilon napisał:To Mayth już na początku gdy spytałem czy to jest 5-10 cm od nadgarstka i określiłem nieco ból potwierdziłeś że to jest to...Tak jakby pomiędzy 2 kościami w przedramieniu....
Smaruj, i odpuść 2 treningi a nie 2 tygodnie.. i będzie ok, mówię Ci
Marchewka a Ty dalej swoje...Człowieku nie wiesz co mu jest to nie graj doktora house ja znam ten ból, miałem to samo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość